PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690114}

Spongebob: Na suchym lądzie

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
2015
5,8 12 tys. ocen
5,8 10 1 12435
6,6 9 krytyków
Spongebob: Na suchym lądzie
powrót do forum filmu Spongebob: Na suchym lądzie

Chaciałbym pojutrze wybrać się na spongeboba lub na Baranka Shaun i nie wiem co wybrać

P.S.dla tych co obejrzeli

Jahoo74

Hej, dzisiaj byłem na seansie i się nie zawiodłem. Co więcej, było to moje pierwsze zetknięcie z Spongebobem (nigdy nie obejrzałem nawet odcinka kreskówki).
Zapraszam się do zapoznania się z moją recenzją, mam nadzieję że okaże się pomocna i będę wdzięczny za wszelkie komentarze:

http://czarnadziura.weebly.com/blog/spongebob-na-suchym-ladzie

użytkownik usunięty
Jahoo74

Polecam obejrzeć bo to naprawdę świetna animacja. (najlepiej w 3d)

Jahoo74

Nie opłaca się ... nic nie zarobisz ,a nawet trzeba zapłacić

użytkownik usunięty
hal9000_mk2

Tak rzeczywiście trzeba zapłacić więc raczej zysku z tego nie będziesz miał.
Gratuluję logiki. :)

ocenił(a) film na 10
Jahoo74

SPONGEBOB!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Sidney_plaszczykowski249

Bardzo fajny film.wakeup dobra recenzja

ocenił(a) film na 3
Jahoo74

Byłem z żoną i dwójką dzieci. Pod koniec z żoną mało brakowało żebyśmy usnęli. Niestety nudny okropnie. Nie które sceny wepchnięte na siłę. Ostatnia scena rapowania? WTF!!! Najlepsze sceny tego filmu były pokazane w trailerze. Pozostały film to niestety dno. Aczkolwiek gdy zapytaliśmy się dzieciom czy się podobał odpowiedziały, że tak. Jednak z Pingwinów pamiętały wiele kultowych scen, a ze spongeboba już nic.

ocenił(a) film na 1
Jahoo74

sponge bob na suchym lądzie to totalna klapa, uwielbiam filmy dla dzieci, ten był najgorszy na równi z samolotami , na których też byłam z dziećmi., szkoda kasy, nie radzę

użytkownik usunięty
sasza2003

Jak to dobrze że na Filmwebie są tacy jak wy ,którzy skutecznie obniżają ocenę dobrym filmom.

Spongebob to żadna klapa.Świetny film (prześmieszny). Ale trzeba mieć poczucie humoru ,bo nie wszystkim to się podoba. :/

Jahoo74

Ci co mówią że spongebob to klapa to się mylą i to bardzo on jest prześmieszny więc lepiej idź na spongeboba. Mi się bardzo spodobał

ocenił(a) film na 7
karito_1

Byłem i się podobał 8/10

ocenił(a) film na 9
Jahoo74

Świetne :D

Jahoo74

Film jest naprawdę dobry. Na sali było dużo dzieciaków i raczej większość była zadowolona z bajki, ja również mimo, że jestem starszym, bezdzietnym widzem.