czuje ze moze byc b. dobry:) mnie trailer przekonuje, ale wiadomo jak to bywa, w sobote wybieram sie na 3d bo w kinie widzialem zapowiedz to efekt 3d byl znakomity..... :) pozdrawiam
Dziś byłem na seansie 2D i chyba się jeszcze wybiorę na 3D bo kilka scen faktycznie mogło wyglądać niesamowicie z efektem głębie. Sam w sobie film też jest udany.
Zapraszam do zapoznania się z moją recenzją, będę wdzięczny za wszelkie komentarze:
http://czarnadziura.weebly.com/blog/spongebob-na-suchym-ladzie
szczerze mowiac widzac trailer pol roku temu w kinie wiedzialem ze na 100% pojde na 3d bo efekt glebi byl niesamowity, moglbym nawet stwierdzisz ze lepszego nie widzialem, jutro seans, na 12:) takze jak ktos juz widzial to zapraszam do komentowania:)
Raz, gdy widziałem zwiastun filmu w kinie w 3D to uznałem, że muszę iść na trójwymiarowy seans. Jednakże potem na seansie okazało się, że tylko trailer był taki dobry.
Ciekawe sceny z trailera to wszystko co zaoferował film. Serial ekstra ale pełnometrażowy obraz to dno. Na suchym lądzie byli jakieś 15-20 minut. Zawiodłem się okropnie.