Film od tygodnia reklamowany w Polsacie, szykowałem się na wieczorny seans, a tu co? Nasze kochane siatkarki znów się z kimś męczą... No cóż rozumiem, że mecz ważniejszy niż film, ale pytam, po jaką cholerę Polsat od tygodnia reklamuje film, reklama była nawet wczoraj, ktoś sobie zakpił, przecież nie dziś ustalono termin meczu
Zgadzam się, ostatnio coraz bardziej zniechęcam się do telewizji. Jawne kpiny... Co mnie obchodzi jakiś mecz....
Ja moze nie do końca myślę jak ty. Nie lubię siatkówki kobiet, ale szanuję, że inni lubią oglądać zwłaszcza, że to mistrzostwa, ja bym się wkurzył jakbym przegapił chociaż jeden mecz jak grali faceci. Ale do cholery, o ile lubię Polsat za to jakie filmy puszcza, to zrobili sobie jakieś żarty reklamując ten film każdego dnia aż do dziś gdy puszczają mecz...Ogromne niedopatrzenie.
nie no polsat to już na maxa w chu.. leci z widzami. ja rozumie jeśli to było by tylko na polsacie ale ten syf leci także na polsat sport i polsat sport extra na grzyba pokazywać to na 3 kanałach.
Niektórzy mają tylko sam Polsat :P na takiego grzyba pokazują wszędzie gdzie mogą ściągnąć publikę... A jeśli chodzi o kino Polsatu - żenuła odgrzewane kotlety.
100 razy wolałabym oglądać mecz siatkarek - nawet niezapowiedziany.
fakt, kino polsatu to jedna wielka porażka, człowiek spokojnie ogląda sobie kolejne reklamy, a tu mu od czasu do czasu puszczą jakiś film na złość...
I po co się tak napinacie. Dziś nie ma żadnego meczu, jest listopad. We wrześniu też leciał ten film??
heh, daj spokój. Odpisujesz na posta po prawie dwóch miesiącach i każesz się nie napisać? Tak film miał lecieć we wrześniu, ale w jego miejsce wrzucono mecz.
Ja to nie wiem co kolega mial na mysli. Do jasnej cholery, jakie mistrzostwa!!?? Przeciez nie bylo zadnego meczu dzisiaj, na pewno nie pomyliles logo stacji z innym kanalem? Na polsacie lecial ten film.
A może byś sprawdził, że odpowiadasz na posta z 29 września 2009 roku czyli umieszczonego 28 miesięcy temu?