PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=175}

Stan oblężenia

The Siege
1998
6,7 23 tys. ocen
6,7 10 1 22700
5,5 6 krytyków
Stan oblężenia
powrót do forum filmu Stan oblężenia

Właśnie wczoraj oglądałam ten film na polsacie, i strasznie mi sie podobał ale nie obejrzełam ostatnich chyba 15 minut!! Gdyby ktoś mi mógł powiedzieć jak sie skończył to byłabym bardzo wdzięczna!!!

leeloo_5

ja tez mam taka sama prosbe. Prosze opiszcie ostatnia godzine filmu, bede bardzo wdzieczny. Niestety wczoraj dopadl mnie sen i obudzilem sie doslownie przed chwila.

ocenił(a) film na 7
kodi88lm

Będę posługiwał się nazwiskami aktorów tak mi łatwiej.
A więc. Został wprowadzony stan wyjątkowy. Willis, dowodził, wszyscy muzłumanie, mężczyźni między 16 a40 rokiem życia, niedawno przybyli do USA, byli przesłuchiwani, trzymani na stadionie. Niektórzy torturowani. jeden z nich został brutalnie torturowany, przez prawdopodobnie Willisa. Denzel cały czas szukał ostatniej komórki z pomocą Bening. Okazało się, że wszyscy terroryści, są uczniami Bening, która będąc w Iraku ćwiczyła ich do obalenia rządu Saddama, ale poz mianie rządu, zostawiła ich, a oni obrócili się przeciwko USA. bomby jakie mieli były takie jak Bening nauczyła ich robić. W końcówce filmu okazuje się, że ostatnią komórką był kochanek Benig Samir. Denzelowi udało się go zabić gdy miał bombę, ale Samir zabił eż Bening. Na końcu Denzel Aresztuje wojskowych, a szczególnie Willisa, za tortury. Potem wypuszczają zamkniętych na stadionie muzułmanów i wszyscy się cieszą.

MoszeUsz

wielkie dzięki, widzę że są użytkownicy, na których można polegać!!
tak trzymaj!

ocenił(a) film na 7
kodi88lm

Nie ma sprawy:)