Włączyłam wczoraj przypadkiem tvn i obejrzałam sobie scenę z liną. Przepraszam- czy to miało być straszne? To było co najwyżej śmieszne! Ludzie przecięci na pół przysuwają sobie nogi do tułowia, jeden ma usta na tej samej wysokości, co drugi pas... Rewelacja. Kiedy skończyłam się śmiać, przełączyłam. Skoro to jest horror, to następnym razem, kiedy będę chciała obejrzeć film grozy, pójdę na step up.
Nie twierdzę, że powinno to być jakieś babranie sie w krwi, ale komedia raczej też nie...
Kup sobie dvd lub blu ray-a a sie przekonasz. Wiele osob zapomina ze dzwiek odgrywa kluczowa role w horrorze. Dziwiek musi byc 5.1 lub 7.1
tak tylko że scena z liną jest trochę śmiesznie zrobiona wszystkich tnie na pół tylko kapitan ma ucięty pół łba a dziewczynkę nie ruszyło ( a wcale się nie schylali ani nic ) confused. Bez obrazy ale filmy taneczne są do bani. Głupia moda na taniec -.-' Nie wszystko jest perfekcyjne, te filmy taneczne to są co nakręcane bez błędów jak bym chciał oglądać choć jeden z tych filmów wybrał bym ich więcej niż w tym filmie. A Ghost ship oceniam na maks.