Zdecydowanie jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) z horrorów ostatnich paru lat. Świetna rola Samaire Armstrong, która raczej jest znana z gry w filmach komediowych, bardzo dobrze zagrał też Frankie Muniz, znany przede wszystkim jako Malcolm, ale tutaj proszę jaka ciekawa rola nastolatka, speca od gier. Bardzo emocjonujący początek filmu oraz charakteryzacja zwłaszcza pomieszczeń, w których przebywali bohaterowie. Co do postaci Elżbiety Bathory, dość dobra, choć momentami nie straszy. Muszę przyznać, że ten film bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i daję mu najwyższą z możliwych ocen.
czy ty człowieku wiesz co oznacza ocena 10? swoją drogą gra aktorów nie zasługuje w tym filmie nawet na 1.
Jasne, że wiem, za to Ty widzę nie bardzo rozumiesz pewne sprawy. Swietna gra aktorów.
faktycznie pewnych spraw nie rozumiem np.dlaczego lemingi skaczą do wody na pewną śmierć?,co naprawde jankesi mają w area51?,dlaczego kierownik nie chce mi dać podwyżki?,jak ktoś może dać takiemu filmidle 10pkt co oznacza ARCYDZIEŁO?(dziwi mnie że nie dostał Oscara),i jak można to stawiać na równi z Egzorcystą ,Lśnieniem?
Lsnienie oraz Egzorcysta są słabsze od tego filmu, wiec nie stawiam ich na równi z nim. Co do tego się nie zgodze absolutnie.
Sory ale tego nawet nie chcę mi sie komentować,bo już odpowiednio zaniżyłem swój poziom ta dyskusją.Teletubisie górą.
No widzisz, ten poziom Twój od samego początku był poziomem niskopodłogowym. Szkoda czasu.
"No widzisz, ten poziom Twój od samego początku był poziomem niskopodłogowym" "Lsnienie oraz Egzorcysta są słabsze od tego filmu, wiec nie stawiam ich na równi z nim"
mysle, ze nic juz nie musze dopisywac do powyzszych komentarzy
ps. szkoda ze za takie rzeczy tworcy strony nie daja bana ;D
Za rzeczy typu, że jeden uzytkownik (patrz ty) nie ma na tyle rozumu, żeby uznać, że innemu podobają się inne filmy, Egzorcyste uważa za gniota w porównaniu ze Stay Alive itp.? Zgadzam się, powinieneś wystapić o bana.
Może mniej więcej rozumiem co masz na myśli. Najwyraźniej preferujesz filmy z szybszą i mocniejszą akcją, wiele elementów zaskoczenia, jakieś truposze walające się pod nogami. Ale błagam nie mów, że Stay Alive jest lepsze od Egzorcyzmów Emily Rose! Tu nawet nie ma co wyjaśniać. Rozumiem, ten film zachwycił Cię... ale tego nie można nazwać ARCYDZIEŁEM!!!
Egzorcyzmy Emily Rose uważam za film przereklamowany, dałem mu bodajże 5/10, nie podobał mi się zupełnie.
zasnąłem prawie na tym filmie. dałem mu 5/10
10 / 10? człowieku .. poprostu nie mam słów
10/10 i nie ma co się kłócić! Tak powiadam! W 50 najlepszych filmów w historii kina!
Jak dla mnie w tym filmie nie było prawie niczego co mogło by przestraszyć a ta komputerowa babka, która chodziła była bardziej śmieszna niż straszna. Ale takie jest moje zdanie - jednym się podoba, jednym nie. ;) ja należę do tych drugich, filmowi postawiłem 4/10 za pomysł, gorzej z jego realizacją.