PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10332}

Strażnik prawa

The Enforcer
1976
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 16309
6,1 8 krytyków
Strażnik prawa
powrót do forum filmu Strażnik prawa

Film ostrzeżenie - widzimy jak pojawia się lewactwo, ten chory tok myślenia, jak Harry jest dyskryminowany bo zło można pokonać miłością. I na końcu ten liścik pochwalny. Zidiocenie lewackie. Siły rewolucyjne to lewackie bojówki. Dziś to wszystko nadeszło :(

użytkownik usunięty
magik30

biedaku. pozostaje ci tylko zamknac sie w domu i nie wychodzic, bo lewymi ulicami przewalaja sie tabuny lewakow.

ocenił(a) film na 6

owszm przewalają sie ale zło (lewactwo) przegra. Tak jak inne odmiany lewactwa-komunizm i faszyzm

ocenił(a) film na 5
magik30

zło można pokonać miłością? co ty za film oglądałeś, ale w sumie co ja wymagam od kogoś kto uważa, że faszyzm to lewactwo

ocenił(a) film na 6
Anacron1337

no no faszyzm to prawica :). Faszyzm to lewica tak było od zawsze i widzimy to teraz kiedy garstka ludzi chce wtłoczyć swoj punkt widzenia większości. Oczywiście to przechodzi ewolucję. Lewica zawsze była złem i jako taka w odmianach samego komunizmu odpowiada za setki milionów ofiar. Polecam wszystkim ludziom myślącym (bo zaślepionym lewakom to juz nic nie przemówi do pustej czaszki po mózgu) dokument - Wenezuela - historia upadku. Jak bardzo bogate społeczeństwo po przejściu na socjalizm i inne lewicowe brednie dzisiaj głoduje w ciemnościach mimo że spią setkach miliardów dolarów ale nie są juz z tego wstanie skorzystać. W 3 częsci tego dokumentu Prezydent Wenezueli (kierowca autobusu <3) obarcza o nierówności społeczne opozycję - FASZYSTÓW. :) Ja to piszę nie dla ciebie bo do ciebie to nie trafi ale do innnych młodych, może ruszą mózgiem. Churchill napisał ze w przyszłości faszyzm odrodzi się pod hasłami antyfaszystowskimi. Nie wiem jak on to przewidział.... ale przeiwdział. Widocznie poznał dobrze kim są tzw faszyści. Nie bedę przytaczał Hitlera i jego lewicowe programy ponieważ on akurat czerpał od prawa do lewa zależnie co mu było potrzebne do propagandy. Natomiast lista zbrodniarzy lewicowych jest bardzo długa