Witam wszystkich serdecznie mam ten film z polskim lektorem . Jezeli ktos chce to prosze pisac do mnie na meila tatiana12@buziaczek.pl . Pozwole sobie dodac ze ten film jest wspanialy moj ulubiont jedyny w swoim rodzaju ubielwiab go !!!!!!!!!!! warto obejzec . Pozdrawiam wszystkich serdecznie Taza;)
Taza czy ja również mógłbym prosic o ten film ?? Mój e-mail : darude1983@wp.pl Z góry serdecznie Ci dziekuje :)
Prosze wyslij mi ten film. Szukam go juz od dawna wszędzie i nie mogę znaleźć. Mój email to : olka166@poczta.onet.pl , proszę o film . będe bardzo wdzięczna
cześć!
Bardzo bym chciała obejrzeć ten film ponieważ po przeczytaniu opin na jego temat jestem nim zainteresowana.Długo szukałam na internecie tego filmu ale jest tylko jego opis.Mój e-mail: weronika536@poczta.pl
Z góry bardzo,bardzo dziękuje!!
Hej !
Film znajduje sie na torrentach. pod tym linkiem :
http://torrenty.org/torrent/363477
Jezeli nie masz na torrentach konta, musisz sie zarejestrowac. Rejestracja jest płatna musisz musialabys wyslac sms-a za 10,98 gdy sie zarejestrujesz pobierasz program u Torrent gdy go juz pobierzesz sciagasz film. Film jest wstawiony w formacie RVMB Wiec jezeli Ci nie bedzie dzialal to musisz sciagnac program ktory sie nazywa Any Video Converter. Dzieki niemu przerobisz film na format DivX i nie tylko. Pozdro. ;)
Witam;) tez mi sie ten film bardzo spodobal ogladalam go juz dawno temu i chcialabym go jeszcze raz zobaczyc,prosze wyslij mi na maila monisopot333@wp.pl bylabym bardzo wdzięczna:) pozdrawiam
Witam pisze jeszcze raz poniewaz umiesciłam ten film na swoim chomiku , www.chomikuj.pl mój nick to taza a w folderze FEAR znajduje sie ten film do pobrania tagze zapraszam i pozdrawiam
proszę, niech ktoś wyśle mi ten film. aleksandra931@buziaczek.pl z góry dziękuję!!