PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5573}

Strach

Fear
1996
6,7 19 tys. ocen
6,7 10 1 18632
5,9 9 krytyków
Strach
powrót do forum filmu Strach

Witam wszystkich serdecznie mam ten film z polskim lektorem . Jezeli ktos chce to prosze pisac do mnie na meila tatiana12@buziaczek.pl . Pozwole sobie dodac ze ten film jest wspanialy moj ulubiont jedyny w swoim rodzaju ubielwiab go !!!!!!!!!!! warto obejzec . Pozdrawiam wszystkich serdecznie Taza;)

taza

prosze na meila martyneczka19@poczta.fm
bede bardzo wdzięczna bo tez lubie ten film

taza

Hej! Też chciałabym obejrzeć ten film. Mój adres e-mail gosia.z86@wp.pl. Z góry dziękuję.

taza

Hej kocham ten film i byla byl ogromnie wdzieczna mój emial: auri24@wp.pl

ocenił(a) film na 8
taza

Taza czy ja również mógłbym prosic o ten film ?? Mój e-mail : darude1983@wp.pl Z góry serdecznie Ci dziekuje :)

taza

Prosze wyslij mi ten film. Szukam go juz od dawna wszędzie i nie mogę znaleźć. Mój email to : olka166@poczta.onet.pl , proszę o film . będe bardzo wdzięczna

ocenił(a) film na 8
taza

taza czy mógłbym prosic jeszcze raz ??? darude1983@wp.pl

Darude1983

Czy ja tez mogłabym prosić o ten film l1994inka@vp.pl

ocenił(a) film na 8
l1994inka

Ja juz posiadam ten film z polskim lektorem :)

taza

cześć!
Bardzo bym chciała obejrzeć ten film ponieważ po przeczytaniu opin na jego temat jestem nim zainteresowana.Długo szukałam na internecie tego filmu ale jest tylko jego opis.Mój e-mail: weronika536@poczta.pl
Z góry bardzo,bardzo dziękuje!!

ocenił(a) film na 8
weronika17895

Hej !

Film znajduje sie na torrentach. pod tym linkiem :

http://torrenty.org/torrent/363477

Jezeli nie masz na torrentach konta, musisz sie zarejestrowac. Rejestracja jest płatna musisz musialabys wyslac sms-a za 10,98 gdy sie zarejestrujesz pobierasz program u Torrent gdy go juz pobierzesz sciagasz film. Film jest wstawiony w formacie RVMB Wiec jezeli Ci nie bedzie dzialal to musisz sciagnac program ktory sie nazywa Any Video Converter. Dzieki niemu przerobisz film na format DivX i nie tylko. Pozdro. ;)

ocenił(a) film na 9
taza

Witam;) tez mi sie ten film bardzo spodobal ogladalam go juz dawno temu i chcialabym go jeszcze raz zobaczyc,prosze wyslij mi na maila monisopot333@wp.pl bylabym bardzo wdzięczna:) pozdrawiam

taza

ja takze kocham ten film prosze wyslij mi na mail'a magdalena1705@interia.pl

ocenił(a) film na 8
anonymous1705

Bardzo chetnie bym wam wysłał ale na e-maila cały film napewno sie nie zmiesci

Darude1983

poprosze ten film!!;cc
dodzia119@wp.pl

Ladybaby

Ja też bym prosiła, bo nie mogę go nigdzie znaleźć mój e-mail: sweettruskawka@o2.pl

taza

bardzo prosze o przeslanie na e mail:magdalenac23@interia.pl

ocenił(a) film na 8
madziarka1987

ja też proszę :) crazy_muffin@o2.pl

ocenił(a) film na 10
taza

Witam pisze jeszcze raz poniewaz umiesciłam ten film na swoim chomiku , www.chomikuj.pl mój nick to taza a w folderze FEAR znajduje sie ten film do pobrania tagze zapraszam i pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
taza

proszę, niech ktoś wyśle mi ten film. aleksandra931@buziaczek.pl z góry dziękuję!!

taza

Ja poproszę. Mój email to w.kielba@vp.pl
Thx xD

ocenił(a) film na 10
w_kielba

gdybym mogła prosić... :)
nikolcia.l@buziaczek.pl

taza

Baaardzo prosze o ten film .. doslownie nigdzie go nie ma moj e-mail : klaudiapommerenke@wp.pl :')

klaudusiaxxx

Pełna wersja z lektorem: http://filmymegavideo.pl/dramat/91195-Strach--Fear-1996-online.html