PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652435}
7,6 60 tys. ocen
7,6 10 1 59900
6,8 32 krytyków
Straight Outta Compton
powrót do forum filmu Straight Outta Compton

Dlaczego? Bo to Polska- kraj, w którym ludzi bardziej interesuje film animowany "Koko Smoko" niż dokument o legendarnej grupie N.W.A. jestem zawiedziona, ale można było się tego spodziewać. Jednak przynajmniej nie przybędzie sezonowców, którzy uważaliby się za odwiecznych fanów.

1Ninjaa

Skąd wiesz, że nie będzie premiery? Z gwiazd, fusów czy masz kogoś kto rozdaje karty polskim kinom?

ocenił(a) film na 10
JacknJoy

Stąd iż na stronach polskich kin nie ma wzmianki o tym filmie

ocenił(a) film na 8
JacknJoy

Dowiedziałam się od gościa, który ustanawia repertuar a on chyba wie lepiej od ciebie :) a w ogóle pomyśl- premiera za kilka dni a nikt w Polsce nie mówi o filmie nic? Pokaż mi chociaż 1 wiarygodne źródło, które mówi, że film będzie u nas.

ocenił(a) film na 10
1Ninjaa

Tak to niestety jest ,że ludzie wolą oglądać bzdety typu ''Minionki'' ,które kasują setki milionów dolarów niż film o kultowych grupach jak N.W.A Chrzanić ich tak czy siak obejrzę ten film czy on będzie u nas w kinach czy nie. Bo kto ma go zobaczyć to zobaczy a wtajemniczeni wiedzą ocb.

ocenił(a) film na 8
cebul_297

Zapraszam do wzięcia udziału w wydarzeniu na facebooku "chcemy straight outta compton w polskich kinach" wtedy być może (nie jestem przekonana, ale warto próbować) będziemy mogli go obejrzeć :) Niżej link:
https://www.facebook.com/events/698359616962696/

ocenił(a) film na 8
1Ninjaa

Ten Twój gość od ustawiania repertuaru w dupie był i gunwo widział.
Film jest w kinach.

1Ninjaa

Ciekawe gdzie "ustanawia" repertuar, skoro film można obejrzeć w kinach choćby dzisiaj.

1Ninjaa

Obejrzałeś już koko smoko?

1Ninjaa

ale my mówimy o większych miastach a nie Żabiczkach mniejszych gdzie ty mieszkasz imasz tam swoje kino...