No kurcze, szykuje sie mega biografia, za kamera F. Gary Gray ktoiry zna dobrze N.W.A wiec bedzie dobrze :)
Też czekam na ten film niecierpliwie. N.W.A. słucham od małolata więc to też dodaje smaku.
ja słucham N.W.A. od niecałego roku ale już ich pokochałam ;p Zaczęło się od tego jak zaczęłam słuchać Dr.Dre ;) Nie moę się doczekać filmu!!! Gdzieś słyszałam że premiera będzie gdzieś w 2015 roku dopiero :/
Ciekaw jestem jak to wszystko sklecą. Zapoznanie się wszystkich mc's , oddzielne streszczenie ich historii, założenie N.W.A , pierwsze produkcje jakie zostały zamieszczone na ''N.W.A & The Posse'' , debiut ''Straight Outta Compton'' , odejście Ice Cube'a , dalsze nagrywki bez Cube'a , beef między nimi , ostatnia płyta ''Niggaz 4 Life'' , dalsze nieporozumienia w N.W.A (tym razem między Dre a Eazy'm ) , rozpad ekipy .....,beef między Dre a Eazy'm , śmierć Eazy'ego .....trochę tego jest . Zobaczymy jak im się to uda sklecić .
Nawet magistra o nich napisałem, więc ich historię znam idealnie ale jaki film z tego wyjdzie, zobaczymy za rok.
Byłoby świetnie zobaczyć to co opisałeś, ale musieliby nakręcić jakiś 5 godzinny film. Poza fanami nie sądzę żeby ktokolwiek chciałby to obejrzeć, a (nie oszukujmy się) liczą się zyski. Patrząc na to co Cube wrzuca na swojego fb to będziemy mieli wątek zamieszek z 1992. Rok do premiery. Poczekamy.
Tylko, ze Gary Gray ma taka dobra ma rke w tej branzy, ze wlasnie moze byc zupelnie odwrotnie i film bedzie mial duze branie.