PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652435}
7,6 60 tys. ocen
7,6 10 1 59900
6,8 32 krytyków
Straight Outta Compton
powrót do forum filmu Straight Outta Compton

No kurcze, szykuje sie mega biografia, za kamera F. Gary Gray ktoiry zna dobrze N.W.A wiec bedzie dobrze :)

ocenił(a) film na 10
black_bastard

Też czekam na ten film niecierpliwie. N.W.A. słucham od małolata więc to też dodaje smaku.

cebul_297

no ja od 16 lat slucham :D Mam nawet kilka koszulek N.W.A. i winyli, musze sie pochwalic :)

black_bastard

ja słucham N.W.A. od niecałego roku ale już ich pokochałam ;p Zaczęło się od tego jak zaczęłam słuchać Dr.Dre ;) Nie moę się doczekać filmu!!! Gdzieś słyszałam że premiera będzie gdzieś w 2015 roku dopiero :/

Ada2411

dziewczyna sluchajaca takich rzeczy - coś pięknego :)

black_bastard

Dziękuję :) Miło widzieć że nie jestem jedyną którą słucha takiej muzyki :)

ocenił(a) film na 10
Ada2411

Ciekaw jestem jak to wszystko sklecą. Zapoznanie się wszystkich mc's , oddzielne streszczenie ich historii, założenie N.W.A , pierwsze produkcje jakie zostały zamieszczone na ''N.W.A & The Posse'' , debiut ''Straight Outta Compton'' , odejście Ice Cube'a , dalsze nagrywki bez Cube'a , beef między nimi , ostatnia płyta ''Niggaz 4 Life'' , dalsze nieporozumienia w N.W.A (tym razem między Dre a Eazy'm ) , rozpad ekipy .....,beef między Dre a Eazy'm , śmierć Eazy'ego .....trochę tego jest . Zobaczymy jak im się to uda sklecić .

ocenił(a) film na 9
cebul_297

Nawet magistra o nich napisałem, więc ich historię znam idealnie ale jaki film z tego wyjdzie, zobaczymy za rok.

użytkownik usunięty
cebul_297

Byłoby świetnie zobaczyć to co opisałeś, ale musieliby nakręcić jakiś 5 godzinny film. Poza fanami nie sądzę żeby ktokolwiek chciałby to obejrzeć, a (nie oszukujmy się) liczą się zyski. Patrząc na to co Cube wrzuca na swojego fb to będziemy mieli wątek zamieszek z 1992. Rok do premiery. Poczekamy.

Tylko, ze Gary Gray ma taka dobra ma rke w tej branzy, ze wlasnie moze byc zupelnie odwrotnie i film bedzie mial duze branie.

black_bastard

kolejny ulubiony film będzie widze.
grubo.

ocenił(a) film na 9
black_bastard

sa/były podobne zajebiste filmy o NWa?!

Eazy96

filmy dokumentalne tylko

ocenił(a) film na 10
black_bastard

Trochę lipa że nie dali wykazać się synowi Eazy'ego

ocenił(a) film na 8