PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=349590}

Strzelec

Shooter
2007
7,4 121 tys. ocen
7,4 10 1 121422
7,2 25 krytyków
Strzelec
powrót do forum filmu Strzelec

Nie jestem zaskoczona faktem iż przypadł mi do gustu ten film, pomijając oczywiście
Marka Wahlberga jako głównego bohatera :) Klasyczny film sensacyjny w którym bohater
zostaje oszukany przez tych którzy są winni, ukrywa się i poprzysięga zemstę. Jak w
każdym takim filmie pojawia się jakaś kobieta, bo przecież bez nich kino nie było by
pełne :) do tego dochodzi także jeden odłamek, który wierzy w niewinność oskarżonego i
stara się mu pomóc. Wszystko kończy się dobrze, na nasze szczęście wszyscy wrogowie
zostają wyeliminowani.

Akcja zaczęła się dość szybko (bo właściwie po 15 minutach) i pomimo że film trwał
dwie godziny nie nudziłam się ani przez chwilkę, co ostatnio jest rzadkością. Nie
polecam dla ludzi którzy jak to mówią "film przewidywalny". No tak, jest bardzo
przewidywalny, ponieważ jest schematyczny, tworzony według jakichś tam norm, dlatego
gatunkiem zalicza się do sensacji a nie do psychologicznych dramatów :) przewidujemy
również całość po przeczytaniu recenzji, a dla tych którzy chcą mieć niespodziankę -
lepiej nie czytać tylko wzorować się po tytule. Naprawdę dobre kino, w sam raz na
wieczór co by nie bać się w samotności po obejrzeniu jakiegoś strrrasznego horroru.

9/10 za wspaniałą grę aktorską oraz za sam scenariusz :)
Polecam

użytkownik usunięty
allabastra2010

I takie recenzje zachęcają do obejrzenia ;D Niczym studencka ;D Trzeba zapolować na film ;D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem