PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Mój post będzie bardzo lakoniczny.
Wiedziałem jakiego typu może być ten film, przecież kino typu "Źródła" obce mi nie jest a wyobraźnie bujną owszem mam. Ale obrazy w Sucker Punchu mnie nie zajęły.
Nie wiem do kogo adresowany miał być ten film. Zbuntowanych, bogatych, zblazowanych nastolatek? Do mnie kompletnie nie trafił. I mimo nastawiania się na film, który będzie trzeba odbierać z przymrużeniem oka - mnie zawiódł. Jak twórca 300 czy wspaniałych Watchmen może popełnić takie coś?
Z pewnością nie byłem adresatem tego filmu, choć bardzo wierzyłem, że będę się na nim dobrze bawił. Jednak nie. Otrzymałem kakofoniczny, głupi świat rodem z teledysków Lady Gagi czy Dody.

BUNCH

No trudno, film nie trafił w twoje gusta, lecz za to w moje tak, klimat bardzo mi się podobał :)

BUNCH

Nie załapałeś konwencji, nie wiesz o co w tym filmie chodzi, za porównanie z Lady Gagą czy Dodą stwierdzam, iż jesteś kompletnym kretynem.

ocenił(a) film na 9
BUNCH

Zbuntowaną, bogatą i zbłazowaną nastolatką na pewno nie jestem ale adres w moim przypadku był dobry. No może jestem lekko zbuntowany ;)