PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

:)

ocenił(a) film na 6

6/10
Dobry styl , dobre efekty , fabuła ujdzie ale ogólnie trochę męczarnia

ocenił(a) film na 7
tomaszxxx

Ogólnie pomysł na film był dobry - dziewczyna ucieka do krainy wyobraźni, niczym Alicja do swojej 'Krainy Czarów', do tego dynamiczny soundtrack w tle... Ale jak dla mnie, film ten przyciąga bardziej męską publikę przez takie elementy jak: roboty, samuraje, smoki, maszyny czy broń palna (choć są dziewczyny, które lubią takie klimaty). Praktycznie akcja non stop, no i jeszcze bohaterkami są ponętne wojowniczki w kusych strojach ;)

shika9

Ja wiem, stroje nie są aż takie skąpe. Tylko Babydoll jest odrobinę bardziej rozebrana ale to ma ją wyróżniać. No ale zgodzę się, film w większości przyciąga męską część publiczności ;) Jeżeli chcesz obejrzeć film z naprawdę skromnym ubiorem bohaterki (również Emily Browning grająca tutaj Babydoll, co mnie bardzo zdziwiło bo nie spodziewałem się zobaczyć jej kiedykolwiek nago) to obejrzyj Sleeping Beauty. Film bardzo specyficzny ale ma coś w sobie co skłania do oglądania.

ocenił(a) film na 7
FringeDivision

Wiem, mam zamiar go obejrzeć ;)

shika9

Jestem mezczyzna i uwazam ze ten film jest kierowany do naladowanych testosteronem dorastajacych chlopczykow .
Mi sie nie podobal .

crips2

No coz to tylko Twoja opinia. Mi sie osobiscie podobal za wiele scen akcji, za muzyke a nawet i za fabule bo lubie film dotyczace psychiki bohatera itp. a ostatnim powodem byly dziewczyny ;) Zbyt dyskryminujesz fanow tego filmu samemu bedac antyfanem. To ze sie komus podobal nie znaczy ze jest jak to napisales chlopcem przeladowanym tesosteronem. Po prostu nie Twoje kino wiec po co obrazasz innych uzytkownikow.

ocenił(a) film na 6
FringeDivision

wszytskie wasze opinie są trafne . Pomysł dobry , wizualnie super, ogladalismy w 4 osoby podobne opinie tylko nudny za bardzo monotonny .