PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Śmieszny film

ocenił(a) film na 1

Oglądają trailer kilka miesięcy temu omal nie zsikałam się ze śmiechu, te ich próby
wprowadzenia klimatu grozy i powagi, a to mnie śmieszyło, jednym słowem żałosne... Nie
chciało mi się zapamiętywać nazwy tego dennego filmu, dlatego nadałam mu własną
nazwę "Film z prostytutkami" Te dziewczynki wyglądaja jak prostytuki, wymalowane małe
laleczki w "sexownych" ciuchach... Ż A Ł O S N E

nikola100

Ile ty masz lat dziewczynko ? :)

ocenił(a) film na 7
Rysiu11

ona mówi "żałosne" pewnie gimnazjum

i odnośnie pierwszego posta, zgadza się to film o prostytutkach

nikola100

Żałosny to ty masz mózg dziewczynko.

ocenił(a) film na 8
0wner2

ciężko widać

ocenił(a) film na 1
BigDadddy

nie moja wina ze film mi sie nie podobał a wam tak

ocenił(a) film na 1
nikola100

myśicie że mnie zrazicie tymi komentarzami "Żałosny to ty masz mózg dziewczynko."
A co one wam dadzą?
Mścicie się za tą ocenę? Fajnie.

ocenił(a) film na 9
nikola100

Nikt nie chce cie zrazac. Po prostu jak uzywasz pewnych zwrotow i wyrazen typu: "denny,zalosny,prostytutki" to licz sie z tym,ze ktos sie wkurzy i tym samym ci odpowie. No i kogo obchodzi czy ty sie zsikalas ze smiechu, Wiecej subtelnosci.Jestes kobieta. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
nikola100

Kur**a czy nikt nie rozumie ze sa rozne rodzaje filmow np. sa glupie komedie ale i filmy takie jak czas apokalipsy.Np. kazdy kto idzie na film amercian pie albo pila nie oczekuje ze z tych filmow wyciagnie jakies glebsze refleksje. Ten film wlasnie taki ma byc...
Gole dupy, sieczka, bron, smoki, roboty, nazisci, samuraje z miniganami czy sam pomysl psyhiatryka... Ten film mial to po prostu sieka z fajnymi dziewczynami i muzyka, wiec powinien byc oceniany w kategorii filmow podobnych, a nie np Szeregowca Ryana czy wspomnianego Czasu Apokalipsy

ocenił(a) film na 7
danek_malicki_2

"Oglądają trailer kilka miesięcy temu"

aha, czyli nawet nie obejrzałaś tego filmu? jesli tak.. to gratulacje z mojej strony ;)
poza tym, ocenę 1/10 wystawia się filmom pokroju Mega Shark vs Giant Octopus. chociaz kto wie, może akurat tobie przypadnie do gustu.. ;)

ocenił(a) film na 9
KwieciuJr

nauczcie sie uzywac systemu drzewka...

nikola100

Oceniasz film na podstawie trailera? Miałaś problem z zapamiętaniem nazwy (?! dwa słowa; trzy sylaby, jedenaście znaków!)? A może mówisz o innym filmie? Załamujące.

ocenił(a) film na 10
nikola100

na Comedy Central jest właśnie Louis de Fines na pewno nie ma tu tych negatywnych rzeczy które wymieniłaś a i zaoszczędzisz kilka zetów bo kanał jest bezpłatny :))))