PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

...

ocenił(a) film na 9

To jest tak... Jeśli ktoś podnieca się czymś takim, jak "Matrix" i zatrzymał się na takim poziomie, to współczuję...Już komuś napisałem,że gusta, to chyba jedyna rzecz, o której się nie dyskutuje. Fakt. Filmu jeszcze nie obejrzałem,ale zawsze warto dać szansę nowym produkcjom...Pozdrawiam wszystkich serdecznie... Fanów "Matrixa" i tych "idących z czasem"

Grzesiek_filmweb

A możesz mi powiedzieć, jak to co napisałeś, ma się do filmu???????

ocenił(a) film na 9
Yordi

Ma się tak do tego,że większość tych, co krytykują, to obejrzało tylko zajawkę tego filmu,a nie całość...

Grzesiek_filmweb

To czemu nie napisałeś tak od razu, tylko wrzucasz na fanów "Matrixa"?

Yordi

Wrzuca bo to zwykły hejter, który nic mądrego nie ma do powiedzenia, a w dodatku zatrzymał się na Pile.

Grzesiek_filmweb

Też nie rozumiem.
Aha i jeszcze jedno. Już nie wolno lubić jakiegoś filmu, bo od razu jest mówione, że nie idzie z czasem. Tobie współczuję, że myślsz tak płytko. Później ludzie boją się wyraźić własne zdanie przez takich jak ty. Wkurza mnie to jak nie wiem co. Ja lubię "Matrixa" . Nie nie wiem jak ty ale nie podniecam się żadnym filmem O.O.

ocenił(a) film na 9
Cassopei

W odpowiedzi na Twoje zarzuty...Nie miałem na celu nikogo krytykować...

ocenił(a) film na 8
Grzesiek_filmweb

"Jeśli ktoś podnieca się czymś takim, jak "Matrix" i zatrzymał się na takim poziomie, to współczuję"

VS

"W odpowiedzi na Twoje zarzuty...Nie miałem na celu nikogo krytykować..."

Proponuję powrót do szkoły. Najlepiej podstawowej. Albo po prostu zacznij myśleć.

Oczywiście wcale Cię nie krytykuję.

avellach

Niektórzy to uwarzają się za jakiś bogów kinomani i oglądają same super inteligentne z zaskakującymi zakończeniami filmy. ty koleś chcesz się chyba tylko dowartościować. A Twój poziom to gdzie się zatrzymał jestem ciekawy?

ocenił(a) film na 9
Grzesiek_filmweb

Cholera,co ty piep...Jedyne co miales zamiar zrobic to skrytykowac ludzi.ktorym podobal sie Matrix. Przeczytaj co napisales fanie "pily"