PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

...

ocenił(a) film na 4

Właśnie obejrzałam film i sama nie wiem co o tym myśleć.
Jak włączyłam zapowiadała się świetnie, ale później coraz bardziej i bardziej było coraz gorsze.
Dlatego uważam że jest to film na raz i nigdy go już nie obejrzę.
Jedno muszę przyznać muzyka była super.

ocenił(a) film na 3
AngiBells

"Właśnie obejrzałam film i sama nie wiem co o tym myśleć."

To słaby film. Na twoim miejscu postawiłbym ocenę między 2 - 4

ocenił(a) film na 8
plantum

A dlaczego sam dałeś 6? LOL

jaskier02

Bo jest idiotą i trollem.

ocenił(a) film na 4
0wner2

Myślałam na początku, że nie oderwę się od filmu, ale myliłam się. Chociaż scenariusz dobrze napisany, niektóre sceny są banalne, ale nie jest źle.

ocenił(a) film na 3
jaskier02

owner ci powie

ocenił(a) film na 9
plantum

To wcale nie był słaby film, osobiście bardzo mi się podobał i jest jedynym z moich ulubionych filmów jakie widziałem w ostatnim czasie.Według mnie muzyka tez jest zajebista i sto razy lepsza niż w twoim ulubionym avatarze ,tam muzyka wogóle mnie nie poruszyła i nie podziałała na wyobraźnie. A tu wprost przeciwnie. Nie będę też ukrywał że dziewczyny mi się ogromnie podobały, a w szczególności Emili browning która jest jedną z moich ulubionych aktorek. A co do Awatara to na tamtym forum napisałem czemu mi się nawet spodobał.

ocenił(a) film na 3
AngiBells

Ja właśnie oglądam. Też myślałam że będzie fajny film bo trailer super zapowiadał. Ale pomimo muzyki i efektów wizualnych wieje nuda...

ocenił(a) film na 8
julietta_vevo

Do różnych rzeczy się mogę w tym filmie czepnąć , ale akurat , że wieje nudą to bym nie powiedział ;-)