Film zdecydowanie dla ludzi lubiących fantasy. Dla mnie film słaby, a dokładniej jego fabuła...daję 5 za genialnie dobraną muzykę. I mino, że film słaby polecam go obejrzeć właśnie ze względu na muzykę.
5//10 to i tak za dużo:) z resztą moja ocena 4/10 też chyba przesadzona ale...już niech mu będzie za dobre chęci:)
W sumie się zgadzam.Film taki sobie ale warto go obejrzeć choćby dla muzyki,paru fajnych momentów i dla całkiem ładnych pań.Film może się podobać ale ja daje 5/10.
No tak zapomniałam dodać, że Panowie mogą obejrzeć choćby ze względu na ładne dziewczyny.
Może i nie wyżyny kinematografii..ale ma przesłanie i jest ono kapitalnie przekazane.Na ten film nie można patrzec z perspektywy teraźniejszości...akcji...imaginacji.To mieszanina walki...marzeń...pragnień..strachu...pokazana w przenośni...której człowiek bez wyobraźni nie jest w stanie pojąc.Przyznaję .że gra aktorska taka sobie...ale sam fakt .że taki film powstał...żeby zostac przekazem dla zwykłych szarych i niespełnionych ludzi...to dobrze!
Slaba fabuła? ja uwazam ze to film bez fabuły.... i dlatego daje 9 !!!
boskie kino ...oczywiscie nie dla kazdego
Widzisz, każdy odbiera film na swój sposób...nie przepadam za filmami takiego gatunku stąd może moja niska ocena.