PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Film ogólnie fajny. Efekty również niczego sobie, ale jednak nie mogę tego połapać o co do końca chodziło w tym filmie. Może powiem inaczej. Nie rozumiem jego zakończenia.

użytkownik usunięty
mrkuba97

Rozwiń sobie tematy , a znajdziesz odpowiedz . ;) pozdro

ocenił(a) film na 7
mrkuba97

Chodzi mniej więcej o to, że jak na początku dziewczyna mówiła, że każdy ma anioła stróża, to tam w tych jej "wizjach" się pojawiał ten facet i on tak naprawdę nie był aniołem stróżem tej dziewczyny, bo na koniec ona mówiła, że to nie jej historia tylko tej (CHYBA) Sweet Pea (w każdym razie tej co było to zakończenie z tym autobusem), bo potem ona tego gościa właśnie tam spotkała i on jej pomógł i się tak przeciągle na siebie patrzyli (nie chodzi o takie wiesz flirtowanie) itp. W skrócie: Chodzi o to, że to historia tej dziewczyny, a nie tamtej, i że ten dziadek co się tam pojawiał i na końcu, to jej anioł stróż. W każdym razie tak to zrozumiałam...

ocenił(a) film na 9
Annodomini

czyli reasumując początek filmu widzimy oczami Baby Doll a od momentu nagłej zmiany otoczenia w teatrze świat widzimy oczami Sweet Pea (ale to oczywiście jedna z wielu interpretacji ;)

Hans

Czyli tylko zrozumiałą częścią filmu to momenty gdy ona tańczy, bo początek był w miarę zrozumiały, ale koniec obiegał całkowicie.