Jakby wydali na postprodukcję 2-3 razy tyle to była by mocna 8 :)
Rozumiem, że może ci się nie podobać Babydoll, ale jeśli nie podoba ci się kobieta taka jak Carla Gugino to na 100% jest z tobą coś nie tak.
Czasami są takie rzeczy na tym świecie, które nie mają prawa się nie podobać i jedną z nich jest Carla Gugino. Ta kobieta to chodzący seks i praktycznie każdy ci to powie. Wejdź na jej forum i zobacz co ludzie piszą. Jak ktoś taki może się facetowi nie podobać? Dla mnie to niepojęte.
Chyba logicznym jest, że na jej forum wchodzą jej fani, a nie hejterzye, prawda? Wszystko ma swoje wady i zalety, nie ma rzeczy i ludzi idealnych, zrozum to człowieku.
Są przecież filmy idealne np. Fight Club, Watchmen, Pulp Fiction, Bękarty Wojny, Crank 2. Masz już kilka idealnych rzeczy. Jeśli chodzi o ludzi to idealna jest Babydoll z SP.
Nie twierdzę, że nie jest, ale akurat z tym stwierdzeniem: "FC nie jest idealny." ma rację.
A co Ci się w nim nie podobało, że tak mówisz? Dla mnie to najlepszy film w historii kinematografii.
"Dla mnie to najlepszy film w historii kinematografii."
Bo o kinie nie masz zielonego pojęcia.
Ale napisałeś też bleeeh w tym poście, co mówiłem zarówno o tej jak i o tej, więc potraktowałem bleeeh jako odniesienie do dwóch kobiet, a jeśli nie podoba ci się Carla Gugino to znaczy, iż jesteś debilem. A Blondie była taka sobie, ale puknąć raz by można było.
Każdą dziewczynę z tego filmu bym puknął, z tym, że Blondie czy Amber to taka dupa na raz. Babydoll jest moim ideałem, zaraz po niej Carla, a na końcu Jena Malone. To moja święta trójca jeśli chodzi o kobiety z tego filmu. Reszta to jednorazówki.
"To moja święta trójca jeśli chodzi o kobiety z tego filmu. Reszta to jednorazówki."
huh, i tak żadna by ci nie dała