PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Cud?

ocenił(a) film na 10

Nareszcie mamy coś co pokazuje nam zabawę przez konwencję i formę. Nie mówię, że nie ma filmów lepszych. Jednak na fali 3d i dziwnych filmów w stylu Avatara to jest jak cud. Snyder kolejny raz udowadnia, że warto chodzić do kina. Choćby dla niego samego ^^

ocenił(a) film na 8
Deerman

Cud to może nie, ale film świetny (jak zwykle u Snydera) wizualnie! Sceny akcji na prawdę solidne, a muzyka też niczego sobie ;)

Deerman

Potwierdzam,
nadspodziewanie dobry film,muzyka rewelacyjna!

Deerman

Zgadzam się, film niesamowity, robi duże wrażenie. Poszedłem na film wiedząc po zwiastunach ze chodzi w nim jedynie o ucztę dla oka i pod tym względem się nie zawiodłem. Sceny walk są naprawdę niesamowite i efekty również. O dziwo jednak, moim zdaniem, film miał też niezłą fabułę! Wiem że większość tu na forum się z tym nie zgadza i wytyka jej brak, ja jednak sądzę ze jak na ten gatunek filmu to jest bardziej niż w porządku. Moja dziewczyna choć nie lubi takiego kina i nie zbyt chętnie poszła na ten film powiedziała że mile ją ten film zaskoczył:) A do tego muzyka rewelacyjna!

ocenił(a) film na 9
Deerman

Po tych wszystkich negatywnych recenzjach, film nadzwyczaj dobry. Świetna muzyka :)

ocenił(a) film na 10
Deerman

o jak dobrze, że w stosie tych "słaby", "beznadziejny", ktoś napisał to, o czym ja myślalam przez cały seans.
Zgadzam się ze wszystkim - film robi wrażenie, po to został stworzony, fabuła jest, na dodatek nie do końca banalna... W kinie bawiłam się więcej niż świetnie, oby więcej takich filmów ;)