PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86030
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Dobry.

ocenił(a) film na 7

Jakiś czas temu obejrzałem, film jest dość ciekawie zrealizowany, chodzi mi głównie o techniczne walory obrazu, czyli dobre efekty, ujęcia, niezła muzyka, sama fabuła też jest wporzo choć momentami można sie pogubić, chwilami film wydaje się nierówny, ale jeśli chodzi o całość to wypada naprawdę dobrze

ocenił(a) film na 7
LucasLang

Fakt, moim zdaniem warto obejrzeć dla samej wizji reżysera.

ocenił(a) film na 7
Madoq

film wizualnie pozamiatany ;) ale wersja reżysterska niczego nie wniosi nowego... może dwie całkiem zbędne sceny... nie poprawia to w żadnym stopniu dość słabej fabuły filmu...

ocenił(a) film na 8
LucasLang

To nietypowy film, zazwyczaj takie produkcje zbierają oceny od super krytycznych po wniebowzięcie. Trzeba polubić taki efekciarsko-komiksowy sposób kręcenia mocno nawiązujący do anime. Jak dla mnie w kategorii filmów SF-akcja to bardzo dobry czyli 8/10

ocenił(a) film na 1
OmniModo

No właśnie, dobrze to ująłeś - "trzeba polubić". Niestety tak się składa, że mnie akurat zarówno filmy a la komiks, a tym bardziej anime - w ogóle nie kręcą i z pewnością nie zaliczam się do fanów tego gatunku. Przyznaję, że zdecydowanie wolę filmy "tradycyjne". W przypadku "Sucker Punch" (i kilku innych filmów) miałam wrażenie, że oglądam jakąś grę komputerową, a ja akurat nie tego w kinie szukam, więc SP absolutnie nie przypadł mi do gustu. Totalnie nie mój styl po prostu.