PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Dla mnie film rewelka, ale wersja rozszerzona wymiata bardziej.Polecam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
plantum

Ale fantastyczny komentarz.....Człowieku!!!Wypowiedziałem się, ale nie po to żeby bluzgał mnie jakiś troll jak Ty.Szkoda na tym Filmwebie pisać cokolwiek......

ocenił(a) film na 3
QbaTheRipper

"Wypowiedziałem się, ale nie po to żeby bluzgał mnie jakiś troll"

Nie jestem trollem! I wcale cię nie bluzgam!

Jakiś przewrażliwiony jesteś.

plantum

Nie jesteś trollem i nie bluzgasz? Czyli to jest wyważona opinia znawcy kina, tak?... :-) Poziom, kolego trollu, polega na tym, że nawet jeśli coś nie przypadło TOBIE do gustu - umiesz OBIEKTYWNIE ocenić film, nie sugerując się swoimi ekskrementami i ich wielkością. Ale tak to jest, jak dzieci z dziecięcym gustem i dziecinnym poziomem usiłują komentować filmy powyżej ich poziomu.

plantum

"Nie jestem trollem! "

Oficjalnie najlepszy żart roku.

plantum

Ty się pewnie jarałeś jak dziecko jak Cameron wypuścił rozszerzonego "Avatara". Przestań trollować. Zamieniłeś się w te dzieci z forum "Avatara" z którymi się kłóciłeś.

ocenił(a) film na 9
QbaTheRipper

Co dodano w tej wersji rezyserskiej? Moze dodatkowa scene akcji?! Lub tez moze wiecej swietnie dobranej i zremiksowanej muzyki ?

ocenił(a) film na 9
Hasan_

Sceny walk są dłuższe...Możemy zobaczyć np. po co Sweet Pea nosi miecz. W wersji kinowej go nie używa.Ale najważniejszy kawałek dorzucili na koniec.Spotkanie Ostrego gracza i Baby Doll.Jeśli film się komuś spodobał, to wersję rozszerzoną polubi bardziej.

Hasan_

Wersja rozszerzona jest dłuższa o dokładnie 17 min 45 sec. Jednakże muszę przyznać, że film i tak mnie nie porwał, a wręcz miejscami nudził, a szczególnie akcja dziejąca się w rzeczywistości. Świat wyobraźni trochę lepiej.

ocenił(a) film na 3
pitusmetallica

Bo generalnie ten film jest nudny, i jarają się tylko osoby mało wymagające.

ocenił(a) film na 9
plantum

plantum - kazdy ma inne gusta a o nich jak wiadomo sie nie dyskutuje bo i nie ma po co.Dla mnie sama fabula nie jest jakas wstrzasajaca czy dkrywcza ale poprostu podoba mi sie bardzo muzyka i sceny walki - ot jakby gra komputerowa. Pozatym jako militarysta mialem ucieche z calej tej uzywanej przez dziewczyny broni - M4 podczas I Wojny Swiatowej itp.

plantum

"Avatarem" też, a jakoś się jarasz "znafco".

użytkownik usunięty
neo_angin

bo Awatar jest o niebo lepszy

Dałeś taką samą ocenę. Każdy lubi to co lubi, ale on jest hipokrytą. Zresztą nie rozmawiałem z tobą, tylko z plantumem.

ocenił(a) film na 3
neo_angin

Dlaczego twierdzisz że jestem hipokrytą?

ocenił(a) film na 10
plantum

Człowieku. Odpuść sobie wreszcie. Wszyscy już wiemy że nie lubisz tego filmu. A jeśli ktoś ma wątpliwości to potwierdzę osobiście: PLANTUM UWAŻA ŻE SUCKER PUNCH TO CHU*NIA! Już spokojny? A teraz spadaj z tego forum zamiast wkurzać siebie i innych, bo rozwalasz każdą normalną dyskusję dotyczącą tego filmu.

plantum

Twierdzisz że to film dla osób mało wymagających, a jarasz się największym blockbusterem ostatnich lat którego fabułę i przesłanie ogarnąłby średnio pojętny pięciolatek.. Po drugie narzekałeś na hejterów na forum "Avatara", a sam to robisz na innych forach. Narzekasz na 0wner2 że kłóci się że wszystkimi i nie uznaje czyjegoś zdania, a sam to robisz.

ocenił(a) film na 3
neo_angin

"0wner2 że kłóci się że wszystkimi i nie uznaje czyjegoś zdania, a sam to robisz."

Robię to bo 0wner przecież nikomu nie przeszkadza. Ja jeszcze nie widziałem żeby ktokolwiek zwrócił mu uwagę.

plantum

No ba.

ocenił(a) film na 3
0wner2

No

ocenił(a) film na 9
plantum

dokladnie. Plamtum dlaczego popristu nie dasz ludziom porozmawiac o tym filmie, co w nim lubia a co nie a nie krytykowac go po calosci. Film Ci sie nie spodobal - normalna rzecz, sa rozne gusta. Na przyklad Ty cenisz Step Up 2 - ja wrecz przeciwnie ale nie wchodze na forum tego filmu i nie neguje go strasznie. Wyraziles awoja opinie ze Sucker Punch Ci sie nie podoba, wszyscy ja zaakceptowali i poprostu powinienes wted odpuscic, zostawic dyskusje dla tych ktorzy maja na temat filmu troche bardziej konstruktywnych lub dobrze uargumentowanych krytycznych rzeczy do powiedzenia.

ocenił(a) film na 9
Hasan_

a gdzię mogę pobrać tą rozszerzoną edycję ?;p

ocenił(a) film na 9
bastet21

Sprawdz na http://btjunkie.org tam powinno sie cos znalezc, z tym ze przewaznie filmy sa tam >po ichniemu< jesli stanowi to dla kogos przeszkode.