Dla mnie film rewelka, ale wersja rozszerzona wymiata bardziej.Polecam
Ale fantastyczny komentarz.....Człowieku!!!Wypowiedziałem się, ale nie po to żeby bluzgał mnie jakiś troll jak Ty.Szkoda na tym Filmwebie pisać cokolwiek......
"Wypowiedziałem się, ale nie po to żeby bluzgał mnie jakiś troll"
Nie jestem trollem! I wcale cię nie bluzgam!
Jakiś przewrażliwiony jesteś.
Nie jesteś trollem i nie bluzgasz? Czyli to jest wyważona opinia znawcy kina, tak?... :-) Poziom, kolego trollu, polega na tym, że nawet jeśli coś nie przypadło TOBIE do gustu - umiesz OBIEKTYWNIE ocenić film, nie sugerując się swoimi ekskrementami i ich wielkością. Ale tak to jest, jak dzieci z dziecięcym gustem i dziecinnym poziomem usiłują komentować filmy powyżej ich poziomu.
Ty się pewnie jarałeś jak dziecko jak Cameron wypuścił rozszerzonego "Avatara". Przestań trollować. Zamieniłeś się w te dzieci z forum "Avatara" z którymi się kłóciłeś.
Co dodano w tej wersji rezyserskiej? Moze dodatkowa scene akcji?! Lub tez moze wiecej swietnie dobranej i zremiksowanej muzyki ?
Sceny walk są dłuższe...Możemy zobaczyć np. po co Sweet Pea nosi miecz. W wersji kinowej go nie używa.Ale najważniejszy kawałek dorzucili na koniec.Spotkanie Ostrego gracza i Baby Doll.Jeśli film się komuś spodobał, to wersję rozszerzoną polubi bardziej.
Wersja rozszerzona jest dłuższa o dokładnie 17 min 45 sec. Jednakże muszę przyznać, że film i tak mnie nie porwał, a wręcz miejscami nudził, a szczególnie akcja dziejąca się w rzeczywistości. Świat wyobraźni trochę lepiej.
plantum - kazdy ma inne gusta a o nich jak wiadomo sie nie dyskutuje bo i nie ma po co.Dla mnie sama fabula nie jest jakas wstrzasajaca czy dkrywcza ale poprostu podoba mi sie bardzo muzyka i sceny walki - ot jakby gra komputerowa. Pozatym jako militarysta mialem ucieche z calej tej uzywanej przez dziewczyny broni - M4 podczas I Wojny Swiatowej itp.
Dałeś taką samą ocenę. Każdy lubi to co lubi, ale on jest hipokrytą. Zresztą nie rozmawiałem z tobą, tylko z plantumem.
Człowieku. Odpuść sobie wreszcie. Wszyscy już wiemy że nie lubisz tego filmu. A jeśli ktoś ma wątpliwości to potwierdzę osobiście: PLANTUM UWAŻA ŻE SUCKER PUNCH TO CHU*NIA! Już spokojny? A teraz spadaj z tego forum zamiast wkurzać siebie i innych, bo rozwalasz każdą normalną dyskusję dotyczącą tego filmu.
Twierdzisz że to film dla osób mało wymagających, a jarasz się największym blockbusterem ostatnich lat którego fabułę i przesłanie ogarnąłby średnio pojętny pięciolatek.. Po drugie narzekałeś na hejterów na forum "Avatara", a sam to robisz na innych forach. Narzekasz na 0wner2 że kłóci się że wszystkimi i nie uznaje czyjegoś zdania, a sam to robisz.
"0wner2 że kłóci się że wszystkimi i nie uznaje czyjegoś zdania, a sam to robisz."
Robię to bo 0wner przecież nikomu nie przeszkadza. Ja jeszcze nie widziałem żeby ktokolwiek zwrócił mu uwagę.
dokladnie. Plamtum dlaczego popristu nie dasz ludziom porozmawiac o tym filmie, co w nim lubia a co nie a nie krytykowac go po calosci. Film Ci sie nie spodobal - normalna rzecz, sa rozne gusta. Na przyklad Ty cenisz Step Up 2 - ja wrecz przeciwnie ale nie wchodze na forum tego filmu i nie neguje go strasznie. Wyraziles awoja opinie ze Sucker Punch Ci sie nie podoba, wszyscy ja zaakceptowali i poprostu powinienes wted odpuscic, zostawic dyskusje dla tych ktorzy maja na temat filmu troche bardziej konstruktywnych lub dobrze uargumentowanych krytycznych rzeczy do powiedzenia.