Film mi sie spodobał fajne sceny walki ciekawa fabuła ładne dziewczyny czyli to co faceci lubią najbardziej hehehe A tak na serio polecam film miło spędzony czas w kinie .
hah ;d no tak dziewczyny najważniejsze, wcale nie . byłem w sobotę w kinie postanowiliśmy obejrzeć inwazję bitwe o los angeles (nie był taki dobry),a potem Sucker Punch. Oczywiście ten drugi był o niebo lepszy, zaintrygowało mnie, że jak ten typek mówił do "niby głównej" bohaterki jesteś już w tym swoim raju? , a ją przywozili pisało "Heaven" no i że główna bohaterka tak naprawdę nią nie jest. Polecam ten film.
Film dobry i polecam, heehee dziewczyny były ładne, początek troche mnie zaniepokoił, bedzie ciekawy czy nie ale później było tylko lepiej!! walki były dobre, jak w matrix'ie szczególnie w tym pociągu. Ciekawie napisany scenariusz, daje troche do myślenia, fajna muzyka z resztą tam dużo muzyki było, szkoda tylko że nie zobaczyliśmy jak ona tańczy.
dobre ujęcia kamery mnie zadziwił moment przejścia z lustra na lustra jak siedzą we trzy i się malują (kto oglądał ten wie)