Film mi się podobał, nawet bardzo, ale jak patrzyłam na główną bohaterkę, to jakaś porażka... Dlaczego wybrali tak plastikowo wyglądającą dziewczynę? Według mnie to jakaś kompletna porażka.
Gdyby miała trochę mniejsze usta... Ale musieli wybrać jakąś dziewczynę z dobrą figurą, bo przecież tancerka i w ogóle.
Zakochal sie wiec on tutaj nie odpusci.
Mozg mu upieksza bohaterke w czasie rzeczywistym, standardowy objaw ;)
Usta ma po prostu cudowne :D Takie mięsiste ;p lepsze takie dużo niż praktyczny brak warg jak u sporej ilości dziewczyn
Tzw botoksowe wary obciagary.
Pelne usta ? jak najbardziej, ale nie usta ktore wygladaja jak spuchniete.
Jak na osobe ktora poczatkowo sadzila, ze klub byl prawdziwy tez troche twoich wypowiedzi tutaj widzialem.
Film wywoluje kontrowersje wiec zarowno osoby broniace jak i czepiajace sie filmu maja tutaj takie samo prawo bytu i nawracania.
Zreszta bawia mnie wypowiedzi kilku osobnikow ;)
"zarowno osoby broniace jak i czepiajace sie filmu maja tutaj takie samo prawo bytu i nawracania." Jakoś nie praktykujesz tego chyba co do tych pierwszych ;) Każdy robi błędy oraz każdy ma własne zdanie więc jeśli myślisz, że ktoś komu się podobał ten film zwróci uwagę na twoje śmieszne wypowiedzi to się mylisz ;) A co do ust to chyba nie wiedziałeś jak wyglądają te z botoksem. Nigdy praktycznie nie pierzchną i są tak naciągnięte jakby miały pęknąć. Ona takich nie ma. Już na zdjęciu jej ustawionym widać, że są lekko spierzchnięte więc... nie znasz się więc się nie odzywaj w tych sprawach.
wg mnie film rewelacyjny, pomijając niektóre niedociągnięcia efektów specjalnych, co do aktorki to moim zdaniem pasowała idealnie, wyróżniała się na tle innych "wariatek", powiedziałabym taka słodka i niewinna, a z drugiej strony zadziorna i przebiegła, nie wiem gdzie tam był plastik (oprócz tego że każda z dziewczyn miała sztuczne rzęsy) jeszcze raz film rewe ;)
"pomijając niektóre niedociągnięcia efektów specjalnych"
Prosze o rozwiniecie watku :-) bo z checia bym sprawdzil te niedociagniecia, gdyz jeszcze jestem w posiadaniu tego filmu.
chodzi mi głównie o scenę pierwszej walki Babydoll z nazwijmy to gigantami, wg mnie w niektórych miejscach efekty mogłyby być bardziej dopracowane..... ale nie narzekam, bo film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i bardzo mi się spodobał :)
dlatego wybrali taką plastikową dziewczynę bo taka właśnie miała być! Lara Croft nie pasowałaby do tej opowiastki.
Ale np w Serii Niefortunnych Zdarzeń usta miała w wiele mniejsze. Chociaż oglądałam ten film, nie poznałam jej w Sucker Punch. Nie entuzjazmuję się nią może dlatego, że jestem kobietą, i uważam, że gdyby główną rolę grała osoba trochę mniej plastikowa, film dużo by zyskał.
Ona taka miala byc. Zauwaz, ze jest jako jedyna blondynka (Aniol) wsrod innych kobiet i mezczyzn (mieszkancy piekla). To tez odnosi sie do sposobu ubierania.