Pobyt w kinie był czystą przyjemnością! Niecodzienna historia, ciekawie przedstawiona z genialna muzyką w tle. Tak krótko mogę opisać Sucker Punch. Nie byłam nim zainteresowana, może przez obsadzenie Vanessy Hudgens, ale całość naprawdę mnie zaskoczyła a zwłaszcza sceny walki, wybuchy, trafione w mój gust... :) Jedyne co mi nie odpowiadało to podobieństwo budowli (zamków czy nie wiem jak to nazwać fortec :D) i stworów pojawiających się chyba w 2. walce do Władcy Pierścieni mieli podobną posturę, twarze i fryzury... Nie lubię mieszania takich tytułów. Film polecam paniom i panom nikt nie wyjdzie z kina znudzony. :)
zgadzam się w stu procentach! co prawda mój chłopak ma zgoła odmienne zdanie, od mojego, ale dla mnie ten film był naprawdę... no, niczego mu nie brakowało.
A Vanessa, cóż, miałam nadzieję, że w tym filmie wypadnie lepiej, a jako jedyna mi nie pasowała. Zresztą jej postać też nie była wybitnie stworzona do lubienia, gdyby nie ona, może by to się inaczej wszystko potoczyło.
Tak czy siak, film mi się podobał na całe 10/10 i będę go polecać :)
Niezły gulasz ugotował zack.Nie dla każdego strawny.Takie pomieszanie z poplątaniem.Fajna muza,śliczne laseczki (Blondie!) i sceny walki.Generalnie dostałem to czego się spodziewałem :)
Dać temu filmu 10/10 to wieelka przesada.
Ja daję 6/10 bo walki ok,laski ok ale brakowało mi dużo...
Każdy ocenia według siebie, np ja oceniam w skali "jak dobrze bawiłem się przy filmie" i czy był po prostu fajny ^^
Są też oceny 8 (bardzo dobry), 9 (rewelacyjny). Nie sądzę żeby ten film był filmem ponadczasowym, wspominanym po latach żeby zasługiwał na 10.
Zgadzam się. W ogóle nowe filmy,nawet jeśli są arcydziełami nie oceniam na 10/10. Oceniam tak tylko klasyki,czyli filmy przynajmniej mające 15 lat i baardzo dobre ;) (wyjątkiem są : To nie jest kraj dla starych ludzi,Wyścig Szczurów,Requiem dla snu,Helikopter w ogniu i 2 moje małe "szaleństwa" czyli Kick-ass i Shaun of the dead)