PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Hmm...

ocenił(a) film na 7

Ok... muzyka - miazga! Klimat - także... ogólnie film niczego sobie, jednak kiedy Baby Doll pierwszy raz "przeniosła" się i znalazła w tej świątyni, pomyślałam : co za szmira xD :) Miłe rozczerownie bo film urzekł mnie praktycznie wszystkim... Wracając do muzyki : poruszyła mnie jedna z wypowiedzi na youtubie przez którą założyłam ten wątek :
"My little brother watched this movie and he cried at the end. He said that Babydoll was Sweetpea's angel. I watched it earlier tonight and totally missed the underlying message until my sister explained it to me. It's crazy that a ten year old can grasp what a movie of this caliber is really about, but others who are much older argue that this movie is about nothing but girls running around in skimpy outfits."

Ja, szczerze mówiąc po filmie nie pomyślałam o samym początku filmu i o narratorze mówiącym o aniołach stróżach... Dlatego strasznie poruszyła mnie ta wypowiedź. Ciekawi mnie czy ktoś rzeczywiście to zauważył, od razu czy po przemyśleniu?

ocenił(a) film na 6
adastar93

możesz bardziej rozwinąć myśl?

ocenił(a) film na 3
adastar93

Ale to właśnie jest film o dziewczynach biegających w skąpych wdziankach.....

plantum

Jeśli twój mały móżdżek tylko tyle zrozumiał, to nic dziwnego, że taka niska ocena. Choć w sumie wtedy musiałoby to świadczyć o pedalstwie. Wybieraj wersję.

ocenił(a) film na 9
0wner2

On preferuje przebieranki i "perwersje" w stylu Avatara ;) więc nie ma się co tu kłócić z kimś kto uwielbia film, na którym ja osobiście sie nudziłem i mocno zawiodłem, a którego fabuła w porównaniu do SP jest tak płytka, że aż brak mi słów i porównania.

ocenił(a) film na 6
plantum

może jednak coś przegapiliśmy
chętnie wysłucham o co dokładniej chodzi :)