PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

To, że grała w chałturze dla dzieci, nie znaczy, że nie będzie świetną aktorką. Jeszcze u
Snydera!!!??? Jeszcze kiedyś odszczekasz te słowa. Hehe

Reiben

No właśnie, Snyder nie zwykł słabych filmów robić, więc podejrzewam, że ciskanie się tu o udział Hudgens większego sensu nie ma.

ocenił(a) film na 6
ManBehindTheMist

Dla mnie Snyder robi słabe filmy. Świt był żałosny. 300 bylo jako takie. Watchmen ... zwalił świetny komiks "że tak powiem" Tajemnice Sowiego Królestwa też niezbyt. Ogólnie oceniam go 4/10, ale film obejrzę i zobaczę.. może ocenę podniosę :]

bisban

Ilu ludzi, tyle opinii :) "Sowiego Królestwa.." nie widziałem, to się nie wypowiem, "Świt żywych trupów" był jak dla mnie rewelacyjny, taka jazda bez trzymanki w moim ulubionym temacie, "300" był "fajny", a "Watchmen" to wg mnie najlepsza ekranizacja komiksu ever (chociaż trzeba przyznać, że materiał źródłowy był tutaj podstawą) - i żeby nie było, komiks czytałem od dechy do dechy. Nie mam więc obaw co do jakości jego kolejnego filmu, zwłaszcza jeśli w jednej z ról widzę moją Jenę :)

ocenił(a) film na 6
ManBehindTheMist

Ale Hudgens może popsuć film :( Niech mnie bicze strzelą!

bisban

Pożyjemy, zobaczymy. Jak dla mnie, Świtem Żywych Trupów odświerzył skostniałe mocno filmy o zombie. Tak mniej więcej powinien wyglądać Resident Evil. Obok 28 dni pózniej najlepszy jak dla mnie film o zombie. 300 - rewelacja! No a już Watchmen to jak dla mnie bez wątpienia jedna z najlepszych ekranizacji komiksów i basta! Wiadomo, że jest wiele innych genialnych ekranizacji komiksów, jednak należą do innych gatunków filmowych jak choćby Droga Do Zatracenia. Lada dzień obejrzę Sowie Królewstwo i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. No i niedługo Sucker Punch. Będzie wymiatał! Albo i nie.. Hehe. Pozdrawiam!