Też jestem bardzo ciekawy, ale z tego co mi wiadomo premiera DVD nie została jeszcze ustabilizowana.
Jak ktoś nie chce iść do kina, to i tak nie pójdzie i tak, więc nie widzę tutaj problemu.
gdybym w trakcie premiery miał do wyboru 19 zł na bilet, albo 4 dni ściągania DVD9 to wybrał bym DVD9 i potem cieszył się dobrą jakością filmu, nieskończoną ilość obejrzeń.
Wersja CAM skutecznie powstrzymuje od piracenia, no może nie każdą osobę ale napewno tych co wiedzą jaka jest różnica pomiędzy dvdripem a czyściutkim pal'em .
Gdybym miał możliwość o której mówisz to najpierw poszedłbym do kina i wydał to 19 zł, a jeśli by mi się bardzo spodobał to kupiłbym go na DVD. Ściąga to się średniaki jak Avatar.
"Ściąga to się średniaki jak Avatar."
avatar, jest średniakiem? hahahhahahahahahahah......
"No nie wcale! A co, może mi powiesz, że jest dobry?!"
owszem! Jeest jednym z lepszych filmów!
"owszem! Jeest jednym z lepszych filmów!"
Dobry żart kolego, powinieneś opublikować go na stronach z dowcipami!
nie zartuję. AVTR bije na głowie następujące filmy, Transformers 1, Transporter, Transporter 2, Crank 1, Sucker Punch,
A po co mi mówisz tutaj o filmach typu Transformers czy Transporter? To szczyt twojej ambicji oglądać takie kino? Ja z tobą rozmawiam o arcydziełach (Crank) i filmach ocierających się o doskonałość (Sucker Punch), a nie o filmach zaledwie dobrych (Transformers, Transporter) chociaż muszę przyznać, że na tych pierwszych trzech bawiłem się lepiej niż przy Avatarze. Ogólnie to poziom Avatara jest porównywalny z Transporterem 2.
"A po co mi mówisz tutaj o filmach typu Transformers czy Transporter?"
bo są na podobnie niskim poziomie co Crank i SP
Na prawdę,
i tylko ty jesteś na tyle rąbnięty by temu zaprzeczać, i jeszcze próbować wmawiać że jesteś koneserem znającym się na kinie.
Każdy znający się na kinie powie ci, że SP i Crank to filmy na dużo wyższym poziomie od Transformersów i Transportera.
Crank arcydzieło? Skoro dla Ciebie wzbicie się helikoptera na taką wysokość, że koleś zlatywał 5 minut, jeszcze zdążył zadzwonić dziewczyny, jest arcydziełem, to ja wymiękam. :D
To jest film "akcji" - prawda, ale jak dla mnie, a szczególnie druga część, to jest po prostu dobra komedia z domieszką akcji a nie akcja z domieszką komedii :P tu jak kto woli. Tak samo jest z muzyką, ktoś napisze że coś jest z gatunku rock a tak naprawdę jest to metal lub na odwrót ;)
"Ściąga to się średniaki .."
"Sucker Punch" też jest średniakiem. W ogóle większość filmów jest zwyczajnie średnia. Po czym zatem dałoby się poznać, że coś jest średnie, a nie np. nieco ponadprzeciętne?
IMO ściąga to się słabiaki, na które żal każdej wydanej złotówki. Kto by z własnej woli kupił filmy Asylum typu "Transmorfers"? Średniaki i tak w końcu wyemituje telewizja.
Ja już nie mogę się doczekać. Ciekawe jestem jak wyglądają te wycięte sceny które mieli dodać
http://www.videoworld.pl/index.php?find=sucker+punch&str=21&mg=1
Na tą stronkę zawsze patrzę, jak czekam na jakąś premierę DVD.