PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Sucker Punch

użytkownik usunięty

W końcu Dłuugo czekałem. Dla mnie 300 było świetnym wprost filmem, chyba najlepszy film z historią starożytną w tle jaki widziałem w życiu! Potem w 2009 "Watchmen" jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w ogóle "Sucker Punch" po prostu nie może się nie udać Film będzie epicki

ocenił(a) film na 7

Podzielam zdanie, że "300" był świetnym filmem. "Watchmen" nie oglądałem więc się nie będe na temat tego filmu wypowiadał. Na "Sucker Punch" czekam z utęsknieniem i mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania.

Szczerze powiedziawszy, nie wiedzę możliwości aby twórca takich filmów jak "300" i "Watchmen" mógł coś spartolić, ale lepiej się powstrzymać z okrzykami radości, ponieważ wielki rozmach może przynieść również wielki upadek albo co najmniej trochę stłuczeń. Watchmen byś świetny, a zarazem inny niż pozostałe filmy na podstawie komiksów i wiele osób dosłownie nie przetrawiło tego co zaserwował, im Snyder. Puki co "Sucker Punch" zapowiada się na porządny film akcji, z elementami fantastyki i science fiction.. jak dla mnie coś, na co warto czekać.

użytkownik usunięty
Helleyem

Watchmen był inny bo nie jest to też taki zwykły komiks. To naprawdę genialne dzieło z ciekawym przesłaniem, a Snyder zrobił mistrzostwo! 300 oczywiście też świetny, ludzie zarzucają efekciarstwo i tandetę nie zdając sobie sprawy że ten film również był oparty o komiks.

Co do Sucker Punch... po wyżej wymienionych filmach, na następny podpisany przez Snyder'a idę w ciemno :D

ocenił(a) film na 6

Co do Watchmen w wersji podsawowej w kinie diablo się momentami nudziłem, czegoś mi brakowało. Na szczęście zaryzykowałem Ultimate Cut i to było to, czego oczekiwałem po Strażnikach. Genialnie dobrany Rorschach. Snyder na bank nie spieprzy Sucker Punch i film wyjdzie przynajmniej jako takie 7/10. IMO zarówno 300 jak i Watchmen nie można zekranizować lepiej.