PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Moim zdaniem scenariusz "Sucker Punch" bardziej nadawałby się do gry video, aniżeli do filmu. Widząc jakie boje toczyła Babydoll, niejednokrotnie miałem ochotę chwycić za klawkę i samemu w tym uczestniczyć (wybaczcie, konsoli nie posiadam). Zaprawdę powiadam Wam, niezły slasher mógłby to być.

ocenił(a) film na 10
Crash_1992

Tak gra by była nie zła bo rożne klimaty od walki z posągami typu Teken po rozwalanie gazowych hitlerowców typu medal of honor i jeszcze kilka typów gier

ocenił(a) film na 8
PeterPxl

Moj syn gra w takie gry,ale jak zobaczylam ten obraz dołączyłam do jego świata ;)

CatBlack

Bardzo miło czyta się takie komentarze ;]

ocenił(a) film na 6
Crash_1992

to ciekawe, zaraz po pierwszych walkach zapytałem moją kobietę "czy to przypadkiem nie na podstawie jakiejś gry?" film cierpi na brak fabuły

the watcher

Argument dot. braku fabuły w tym filmie jest jednym z najdebilniejszych argumentów przeciwko filmom w historii kina.

0wner2

Może się pogubiłem ale wydaje mi się, że w powyższej dyskusji nie padł żaden argument dotyczący braku fabuły w filmie pana Snydera. Chyba, że w dość zagmatwany sposób starasz się napisać iż argumentowanie braku fabuły w "Sucker Punch" to debilizm, gdyż to oczywista oczywistość, że obraz ten posiada ją w stopniu szczątkowym. Jestem pewien, że twórcy stawiali w swym "dziele" fabułę na drugim miejscu. Moim zdaniem "Snyder Punch" to uczta dla oka (czasem przesadzona) z fabułą na poziomie pierwszego lepszego slashera. Zdanie podtrzymuje, lepsza by z tego gra była.