PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Film ogląda się przyjemnie i decyzja o jego obejrzeniu wcale nie jest wyrzuceniem pieniędzy(tak jak to piszą niektórzy), ale tylko pod warunkiem że nie przeszkadza Ci przerost formy nad treścią i nie nastawiasz się na hit pod względem fabularnym. Do mnie po jakiś 30 min oglądania dotarło że fabuła już nie wzleci ponad to co zdążyła pokazać, ale jako że lubię gatunek Fantasy to daje plusy za pierwszy, drugi i trzeci 'taniec' Baby Doll - jeśli ktoś oglądał to wie o co chodzi, a ciekawym polecam seans w dobrym kinie. Ponadto naprawdę klimatyczna ścieżka dźwiękowa, pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
arial_adriano2

U Snydera, jeśli czegoś można być pewnym, to właśnie tego, że muzyka będzie świetna. W zasadzie stosuje on jedna prosty zabieg.
W filmie wykorzystuje stare, dobre, drapieżne rockowe kawałki. Tak było w 300, tak było Watchmen i tak jest w SuckerPunch.

ocenił(a) film na 7
anyerpenno

Zgadzam się w całej rozciągłości. Dałam filmowi 7 ponieważ dobrze bawiłam się na seansie. Muzyka była bardzo klimatyczna, a i scenografia i efekty specjalne były naprawdę na poziomie. Co do fabuły, to muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona nietuzinkowym zakończeniem, którego mimo wszystko się nie spodziewałam, ciekawa zagrywka. Ponadto bardzo podobał mi się fakt, że podczas seansu nie mogłam pozbyć się wrażenia, że gram w grę komputerową. Naprawdę fajny filmik relaksacyjny, przy którym nie trzeba za dużo myśleć, a można po prostu patrzeć i słuchać :)