no niby o co chodzi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=510sIHGl6gI&feature=related
Wchodzę dziś na onet... czytam.. "najbardziej oczekaiwany film najbliższych miesięcy" ... Wchodzę na fw.. a tam ona.. Dziękuje, dobranoc.
Bo wam się wydaje, że jak ktoś gra w produkcjach Disney'a to jest do bani. Ludzie przecież oni muszą gdzieś zacząć.
ogarnij sie ... juz mogliby animowaną Pocahontas wstawic i byłoby korzystniej xD ahhahahahaha
nie ale powaznie to bedzie smutna porażka......
Bo przecież aktorka drugoplanowa jest najważniejsza...
Dżizys weźcie może spójrzcie na fakt, że w filmie występują Browning i Malone, naprawdę ciekawe aktorki młodszego pokolenia i przestańcie tak narzekać na tę Hudgens, nuż zagra dobrze.
Tak samo ja, myślałem wielkie kino się szykuje, a tu takie coś wstawili do obsady, może rozłożyc cały film na łopatki, ale pwenie będzie maiła role trzecioplanową by przyciągnąc pokemony i podnieśc zysk filmu, mam też nadzieję że jej postac szybko zginie.
Albo podzieli los Segala z Krytycznej decyzji- najpierw huczna reklama, a potem nagła smierc jego postaci w ciągu pierwszych 30 minut
Jak czytam te wszystkie wypociny to brak słów. Czego wy chcecie od tej dziewczyny? Sami znawcy się znaleźli, "a tu takie coś wstawili do obsady, może rozłożyc cały film na łopatki" kur<>wa dawno nie czytałem takich debilizmów.Prorocy od siedmiu boleści, na pewno film zobaczę reżyser jeszcze mnie nie zawiódł a i aktorami potrafi pokierować.
weź nie przeklinaj bo jesteś żałosny. po prostu nie lubię tej aktorki i tyle. by disney.
Ja też nie lubię Vanessy, ale jednak jestem dobrej myśli... W końcu nie gra głównej roli i może jak jej dadzą niezbyt wymagające kwestie to je jakoś wyduka i wystęka i nie będzie tragedii... Myślę, że mimo wszystko ciężko aktorce z drugiego planu zniszczyć całą produkcję więc niepotrzebnie zaczęliście od razu alarm i ogłaszacie nadejście apokalipsy, to nie ten film :)
Nie lubisz tej aktorki spoko ale nikt nie musi jej od razu obrażać. To dopiero jest żałosne!
Nie obrażam jej "proszę pana" tylko mówię (:D) że jej umiejętności aktorskie są bardzo małe.(w tej niezbyt składnej wypowiedzi :D)