PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Nie wiem czy to moje wymagania filmowe czy rzeczywisty braki w Sucker Punch.Trailery jako
tako przyciągały do obejrzenia filmu,działo się coś ciekawego.Lecz jak to często bywa
zostały w nim umieszczone najlepsze klatki z filmu, a potem niestety nie ma co
oglądać.
Jeśli szukać plusów, z pewnością będzie to grafika.Parę ciekawych scen,dobre
efekty,coś więcej? Przesłanie-czy powinnam go szuka w tym filmie? Być może i nie,
jednakże brakuje czegoś nad czym człowiek by się zastanawiał oglądając ostatnie minuty i
wyciągnął z niego jakieś większe życiowe wywody. Wiele osób zachwyca się muzyką, mnie
przeraził cover piosenki Sweet Dreams, i teraz pytam się jak można z tak kultowej wręcz
piosenki zrobić coś tak marnego?Jednakże co kto lubi. Tutaj plus za Bjork-Army of Me,z
pewnością znalazło by się coś jeszcze godnego uwagi.Nad resztą soundtack'u rozbijać się
nie będę - posłuchałam,zapomniałam i się cieszę. Co do głównej bohaterki ehm...ktoś
chyba przez przypadek pomylił biurka na które miała trafić ‘buzia’ Browning,i dlatego też
trzeba było oglądać dziunię.Czy naprawdę zabrakło pięknych,utalentowanych aktorek które o
wiele bardziej pasowałaby do tego filmu?Wielkie boom,ale czy jest o co?
Jak by nie było będę ‘ obserwować co ciekawego ’ u Snyder’a.Moje, i tylko moje zdanie.;)

autumn13

Ale głupoty, ehh, czytać się odechciewa.

0wner2

Zauważyłam,ze wszystko jest dla Ciebie głupotą, co jest sprzeczne z Twoim zdaniem.Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania,Ty również masz i możesz ten film uważać za arcydzieło,nie bronię.Pozdrawiam!

autumn13

Moim zdaniem to co piszesz jest głupotą. Mam prawo do swojej opinii, tak jak ty masz prawo do swojej.

0wner2

Amen