PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

dla tych ,ktorzy pytaja ,,jak ktos mogl wytrwac przy tym do konca'' ...odpowiedz jest powyzej ...5400 glosow i srednia powyzej 6 tak wiec chyba nie jest tak zle :-)
Film na poczatku sprawia wrazenie dziwnej produkcji dla nastolaykow ale po kilkudziesieciu minutach gdzie juz wiadomo jakie jest sedno fabuly wszystko ulega zmianie.
Osobiscie uwazam ,ze pomysl na przedstawienie mechanizmu samoobrony tej dziewczynki kiedy tanczyla muszac uciekac myslami gdzies indziej jest bardzo oryginalny.Cala reszta to tylko domieszka efektow
Film nie glupi i raczej smutny

ocenił(a) film na 7
Suncho

Podobał mi się Ten film, szczególnie początek który jest wręcz genialny i emocjonujący!, Lecz później gdy dziewczyna przy lobotomii przechodzi do świata fantazji o ile dobrze to zrozumiałem, już nie jest już tak fajny.
Wszystkie te sceny wypchane efektami specjalnymi, składające się z mnóstwa innych rzeczy by zdobyć mapę, zapalniczkę, nóż i coś tam jeszcze, jest jeszcze bardziej do bani.
Gdyby cały film był utrzymany w takim dramatycznym stylu jak sam początek mógłby to być film wręcz idealny dla mnie.