a tak wysoka ocena tylko świadczy o niskim ilorazie inteligencji większości oceniających
Następny który wyjeżdża z ilorazem , jakie to oryginalne. Inteligentni ludzie nie oceniają tych który nie znają.
no to właśnie pokazałeś swoją tępote bo się mylisz....to właśnie inteligentni ludzie są w stanie ocenić iloraz inteligencji danych jednostek :)
Tak, szczególnie po ocenie filmu.Ty do takich nie należysz także się nie podniecaj.
rzecz w tym że należę ale wiadomo że takie prymitywne gówienko jak ty będzie szczekało swoje :) a kysz trollu
Nie należysz . Jesteś tylko wyszczekanym, zadufanym w sobie małolatem jakich pełno w tym kraju. Ale nie boj się , życie cie jeszcze pokory nauczy. Narazie pryszczu.
udowodniłem jednak że tak gdyż przewidziałem twój prymitywny umysł :) czyli to że w wyniku podświadomej reakcji obronnej twojego ego którego nawet definicji nie znasz już nie wspominając o jego roli...czyli żyjesz w błędnym przeświadczeniu i to ja bym cie nauczył pokory gówniarzu łamiąc ci żuchwę zresztą podaj fb jak i adres zamieszkania :) jeżeli nie podasz będzie świadczyło o tym że to ja mam racje że jesteś małym pryszczatym dzieckiem i nie podasz bo się boisz prawdy i ogólnie mnie samego :)
po za tym gówniczku nie znasz nawet definicji intelektu więc nie ma co z tobą dyskutować
Lepiej sobie z zasadami interpunkcji podyskutuj. Twój wielki yntelekt wylewający się z ekranu parzy me delikatne oczęta.
To, że nie piszę ze znakami interpunkcyjnymi nie świadczy o tym, że nie wiem, gdzie je stawiać a już na pewno nie świadczy o intelekcie. Przede wszystkim piszę, byle jak z osobami, do których nie posiadam szacunku :) I nawet sobie nie myśl, że do ciebie szacunek.
Przed "byle", przed "gdzie", składnia ostatniego zdania. Grammar nazi stety, niestety. Tak więc nie, nie wiesz gdzie je stawiać.
I jeśli twierdzisz, że ocena filmu świadczy, świadczy i składnia, taka zdrowa dawka anty-hipokryzji, zwłaszcza, że człowiek inteligentny nie wypowiada się jak dres i nie pisze jak uczeń podstawówki, a na wszelkie tłumaczenia tego jakimkolwiek szacunkiem są zwyczajnie przykre bo to kwestia pewnych zasad i wiedzy na ich temat, a jak się do nich nie stosujesz to świadczy wyłącznie o Twoim niedbalstwie.
Anyway, nie próbuj sobie wmawiać, ze Twój szacunek jest dla kogokolwiek obcego istotny, tutaj jesteś nikim i jedynie swoją postawą możesz to zmienić ;)
właśnie dobrze napisałem kretynie :) jesteś typowym trollem i w realu bardzo ładnie bym ci złamał kręgosłupik co byłoby oznaka mądrości :) pewnie debilu nie wiesz co to mądrości temu zaprzeczysz hehe a co do przecinków to nawet teraz sprawdziłem sobie na stronce i wszystko jest poprawnie :)
ale cóż napisze tobie miernoto umysłowo fizyczna to jeszcze raz...twoje błędne przeświadczenie jest tylko podświadomą reakcją obronną twojego ego którego definicji a już na pewno roli nie znasz bo nawet nie masz wyuczonych podstaw psychologi...dlatego zamiast karmić cie trollu lepiej odebrać tobie prawo do oddychania co byłoby najmądrzejszym rozwiązaniem bo ani nie będziesz marnował czyiś nerwów ani czasu no i przy okazji wyrządzić krzywdę twojej rodzinie w rekompensacie tego że trzeba było na ciebie tracić czas i nerwy :) tak tak szczekaj dalej tam te swoje puste hasełka i rzucaj dalej sloganami
i nie mam zamiaru odpisywać na resztę twoich wypocin...skończyło się dokarmianie trollu :)
No, skończyło. Mądrzejszy musi ustąpić idiocie zawsze więc miej sobie ostatnie słowo, internetowy kozaczku :)
I nie zatrzyj się jak będziesz świętował zwycięstwo.
A psychologia z pewnością bardzo Ci się przyda jak mi będziesz frytki podawał, całując pańską dłoń. Nie jestem jednak zły, doskonale rozumiem, że dla życiowych ofiar jedyną drogą rozładowania agresji jest monitor bo są zbyt wielkimi fujarami w rzeczywistości.
frytki jedzą tylko podludzie twojego pokroju :) ale marny trolling z twojej strony gimbusie i jako że mam dietę jestem osoba trenującą (czyt. nadczłowiekiem) to agresję rozładowałbym na twoich kończynach i twojej rodzinie ^^
Haha! Uwielbiam idiotów dostarczających mi darmowej rozrywki, zwłaszcza, że od gimbazy najczęściej cisną szesnastolatkowie bo jacy to oni nie są tru i dojrzali :D
Powodzenia nadczłowieku w pucowaniu berła podludzi żeby przeżyć bo z mentalnością dwunastolatka przyszłości innej nie widzę :)
właśnie to ty jesteś idiotą który mi dostarcza rozrywki :D właśnie teraz siedzę z kumplami i się z ciebie śmiejemy jakim jesteś debilem i w jak bardzo błędnym przeświadczeniu żyjesz :D zresztą jak jesteś taki dorosły podaj fb chyba że nie jesteś i masz do ukrycia swój wiek i odwagę pisania ty;ko z
anonimowego konta na filmwebie gimnazjalisto z mentalnością przedszkolaka :)
Nie masz kumpli bo jesteś tylko żałosnym grubaskiem na diecie, który się dowartościowuje w internecie, którego żadna nie chce ;)
Czekam na Twój fb, kozaczku, mamusia Cię nie puści to ja wpadnę.
jestem na diecie specjalnej pod treningi mma :) ale jak widać jesteś typowym debilkiem który myśli że diety są tylko po to żeby schudnąć :D ty mi podaj swój bo będzie pewność że napiszę do ciebie cioteczko mała wyszczekana tylko przez kabeleczek ^^
Tylko byś napisał. Typowe. Dziecko odważne przed ekranem, popłacze, pokrzyczy, a jak samemu trzeba pokazać pryszczatą mordę to nagle nie ma dość jaj :)
Kończę z Tobą, nie jesteś godzien dyskusji z cywilizowanym człowiekiem, najlepiej zamknij się w piwnicy i trenuj sobie dalej swoją jazdę na ręcznym aż nie zmądrzejesz ;)
napisałbym po to żeby pośmiać się z ciebie gówniarzu twojej postury i przy okazji abyś zobaczył z kim byś miał do czynienia śmieciu wyszczekany tylko i wyłącznie przez kabelek :) ale jak widać się boisz i nie podasz :)
jaka szkoda, że użytkownik usunięty, bo chętnie bym podyskutowala. tak wielkich ignorantów i kretynow nie spotykam nieustannie.
Przecież to był zwykły idiota i troll , zresztą widać jak kończą tacy frajerzy. Mocni w gębie na odległość.