PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86030
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

ale nie jestem pewna czy dobrze go rozumiem. ogladalam go wczoraj w nocy i jakos nie mam
czasu na nowo go obejrzec. to chodzi o to ze ona trafila do psychiatryka, ale podswiadomie
uwazala ze do burdelu a wmawiala sobie jeszcze dodatkowo ze walczy-tanczac? wiem ze moze
jest i to latwo ukazane ale ja nawet nie do konca zapamietywalam twarze aktorow co utrudnilo mi
koniec filmu. ;c

ocenił(a) film na 8
rebelliousxx33

Trafia do psychiatryka, w którym cześć dziewczyn jest rzeczywiście wykorzystywana przez niektórych członków personelu.
Wyobraża sobie świat burdelu i tańczenia. Gdy tańczy na scenie wyobraża sobie (wyobraża sobie w wyobrażanym świecie :D), że walczy. Czyli trzy światy - prawdziwy (psychiatryj, część personelu zła), wyobrażony (tańczenie, burdel) i wyobrażony2 (super wybuchy i smoki i ojeja). W prawdziwym dzieją się zdarzenia (wykorzystywanie dziewczyn, podpalenie pokoju, ucieczka SweetPea itd., w końcu lobotomia); w wyobrażonym była jakby jej interpretacja zdarzeń, jej wizja tych zdarzeń - jakby nie chciała zaakceptować rzeczywistości; w wyobrażonym2 wszystko wybuchało i wyglądało to super. Ale też chyba miało dawać jej siłę do walki i osiągania celu.
I nie jest to chyba aż tak łatwo ukazane, bo film jest b. chaotyczny i też miałem problem z twarzami aktorów :D

pieknostopyAdas

to jednak dobrze zrozumiałam. popieprzone gówno ;D ale bardzo warte uwagi ;D