PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86030
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

genialna muzyka

ocenił(a) film na 7

polecam przesłuchanie całej ścieżki dźwiękowej

jl94

najlepszy kawałek ...według mnie " marilyn manson- sweet dreems "

ocenił(a) film na 7
dawid_23

piosenka w oryginale została zaśpiewana przez Eurythmics, a dokładnie przez Annie Lenox, niemniej jednak główna bohaterka "Sucker Punch" Emily Browning scoverowała cover, którego autorem był właśnie Manson ;)

ocenił(a) film na 6
dawid_23

Zgadzam się z Tobą, to był najmocniejszy punkt filmu.

ocenił(a) film na 3
jl94

Właśnie genialna i tylko ona ;d Film do du**...

ocenił(a) film na 7
AniaScene

film jest nakręcony w specyficznym klimacie, pierwsze 10 minut wcisnęło mnie w fotel ;)

ocenił(a) film na 3
jl94

Nie przekonuje mnie główna postać te sztuczne rzęsy wrrr nie no nie mogę xDD Nawet jakbym chciała to nie mogę dać wyższej oceny. Jeżeli to ma być współczesny "Lot nad kukułczym gniazdem" To ja wysiadam ... Ten film nic nie odzwierciedlił , a nastawiałam się na mega produkcje ;]

ocenił(a) film na 9
AniaScene

I byla - tylko to przede wszystkim film psychologinczy, musisz za kazdym razem kiedy Baby Doll sie przenosi byc swiadoma tego ze to dzieje sie w jej glowie i moze wszystko, zreszta juz sam "burdel" byl alternatywna fikcja juz :) Snyder genialnie potrafi polaczyc muzyke i jej glebie ze scenami w jego filmach, 300, Straznicy. Bardzo efktowny filmi zaskakujacy, Wyspa Tajemnic czy takim jak napisalas Lotem nad kukulczym gniazdem nigdy nie bedzie ale ja widze w nim same plusy :) Tak sobie tez rozkminilem ze to ze jest to druzyna wymalowanych i skapo ubranych lasek to zbita tworcy z japonskiej sceny mangowej i anime plus takie stereotypowe rzeczy ktore byly w wyobrazni glownej bohaterki jak roboty, smoki i samuraje tez moga mowic nam o tym ze taki byl zamysl myslowy rezysera. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Himiteshu

No dzięki ;> Powiedźmy , że się zgodzę jednakże taka wersja "filmu psychologicznego" Mnie nie kręci xd

AniaScene

Najmocniejszym punktem tego filmu była muzyka i na tym niestety się kończy. A tak dobrze się zapowiadało. Spore rozczarowanie.

ocenił(a) film na 3
Wellamo

tag ;3 Dokładnie...Popieram ;)

ocenił(a) film na 9
AniaScene

A na jakiej podstawie tak sądzisz?!