Osobiście sie troche zawiodłam, oglądając trailer myślałam że będzie to coś bardziej w stylu akcja fantasy na bazie anime gdzie słodka dziewczynka o niezwykłych zdolnościach walczy w jakimś tam szlachetnym celu ze złem, owszem może i walczy ale ten burdel jest jakaś pomyłką zupełnie zbija z tropu i porostu nie pasuje do tego wszystkiego...aczkolwiek film w sam sobie nie jest najgorszy idzie w dobrym kierunku jednak po drodze trochę sie zagubił :) ...lubie go oglądać ze względu na charakteryzacje...uwielbiam wygląd BabyDoll chciałabym tak wyglądać :>
".uwielbiam wygląd BabyDoll chciałabym tak wyglądać :>"
stoczyłaś się na samo dno.
...bo niby co ? każdy ma swój gust i styl, to że Tobie nie odpowiada to tylko i wyłącznie twój problem,
Niesmaczny ten żart był :/ Przecież ja jestem wybitnym koneserem, trochę szacunku by wypadało okazać.
Jakby całe społeczeństwo miało poziom intelektualny chociaż w połowie tak wysoki jak ja, to Polska byłą by krainą mlekiem i miodem płynącą.
"Jakby całe społeczeństwo miało poziom intelektualny chociaż w połowie tak wysoki jak ja"
oj lepiej nie. armagiedon.....
Nie, żebym CI nie wierzył, że masz jakieś tam wysokie IQ, lae spoglądając na twoje wypowiedzi na tym forum, to jesteś raczej, delikatnie mówiąc, bardzo przeciętny, jeśli idzie i inteligencję i kulturę osobistą.
To co robisz mozna jedynie nazwac spamem a to upodabnia cie do w/w trolla.
Osobiscie nie chcial bym wygladac jak jakakolwiek kreowana pod film postac :) Z drugiej znowu strony nikomu nie zabraniamm ale uprzedzam ze nosze ze soba aparat i robie fotki freakom :D Zaluje tez ze na swiecie jest tak malo ludzi ktorzy nie potrafia przestawic swojego sposobu rozumowania tak aby pojac co w damym momencie rezyser mial na mysli. Wiaze sie to pozniej wlasnie z takim zazekaniem jak w poscie tytulowym. Co do mangi, ona wlasnie sie stoczyla w momencie gdy zaczeto rysowac w formie karykatury strefy erotyczne ;) Dowodem na to jest ranking anime w ktorych filmy rysowane stara kreska nadal zajmuja wysokie pozycje.
"Manga to szajs dla...hmm... nawet nie wiem jak nazwać odbiorców tego gówna."
o ja ciebie xD niewierze. idź sie schowaj lepiej.
"Co rozumiesz przez moje "podejście do kinematografii"?"
wybuchy super, blond jest super, seks jest super, koleś zrobił chaos na ekranie - ale powiedział że to zamierzone - dam dziesięć!
Tylko i wyłącznie w niektórych przypadkach. Jeśli byłoby tak jak mówisz, to wszystkie filmy z Seagalem, Van Dammem i im podobnym miałbym ocenione na 10 i do ulubionych, a jak widzisz tak nie jest. SP cenię głównie za zawiłą fabułę, która mnie nie rozczarowała i dala do myślenia, co ostatnio w kinie przydarzyło mi się chyba tylko na Incepcji. A tak dobra fabuła w połączeniu z przemocą, seksem, wybuchami i totalny chaosem, w dodatku w perfekcyjnej oprawie audiowizualnej zasługuje na najwyższą ocenę. Jednak z tym się wstrzymam aż do obejrzenia wersji R, bo to będzie prawowity film.
Twoje zdanie, Twoja sprawa, mnie ono lata koło chuja.
A tak poza tym, to nie wiem, czy Wy czasem nie mylicie mangi z anime, bo cały czas napierdalacie o filmach,a tu nagle z mangą wylatujecie :|