PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

hmm

ocenił(a) film na 6

Osobiście sie troche zawiodłam, oglądając trailer myślałam że będzie to coś bardziej w stylu akcja fantasy na bazie anime gdzie słodka dziewczynka o niezwykłych zdolnościach walczy w jakimś tam szlachetnym celu ze złem, owszem może i walczy ale ten burdel jest jakaś pomyłką zupełnie zbija z tropu i porostu nie pasuje do tego wszystkiego...aczkolwiek film w sam sobie nie jest najgorszy idzie w dobrym kierunku jednak po drodze trochę sie zagubił :) ...lubie go oglądać ze względu na charakteryzacje...uwielbiam wygląd BabyDoll chciałabym tak wyglądać :>

ocenił(a) film na 3
magda1988g

".uwielbiam wygląd BabyDoll chciałabym tak wyglądać :>"

stoczyłaś się na samo dno.

ocenił(a) film na 6
plantum

...bo niby co ? każdy ma swój gust i styl, to że Tobie nie odpowiada to tylko i wyłącznie twój problem,

użytkownik usunięty
magda1988g

Spokojnie, Plantum to pospolity troll, nie przejmuj się nim.

ocenił(a) film na 3

pospolity? ;/

to bolało

plantum

A na co ty liczyłeś?

ocenił(a) film na 3
0wner2

na coś przyjemnego.

użytkownik usunięty
0wner2

Nie żebyś był od niego wiele lepszy...

Niesmaczny ten żart był :/ Przecież ja jestem wybitnym koneserem, trochę szacunku by wypadało okazać.

ocenił(a) film na 3
0wner2

wybitny w drugą stronę

plantum

Myślę, że jednak w tą prawidłową.

ocenił(a) film na 3
0wner2

źle myslisz

plantum

A jednak nie.

plantum

Po prostu wie co dobre trollu.

magda1988g

A która dziewczyna by nie chciała tak pięknie wyglądać?

ocenił(a) film na 3
0wner2

omg, prezentujecie totalnie zepsute społeczeństwo.

plantum

Jakby całe społeczeństwo miało poziom intelektualny chociaż w połowie tak wysoki jak ja, to Polska byłą by krainą mlekiem i miodem płynącą.

ocenił(a) film na 3
0wner2

"Jakby całe społeczeństwo miało poziom intelektualny chociaż w połowie tak wysoki jak ja"

oj lepiej nie. armagiedon.....

plantum

Wiesz mi, że żyłoby się lepiej nawet takiemu motłochowi jak ty.

ocenił(a) film na 8
0wner2

Nie, żebym CI nie wierzył, że masz jakieś tam wysokie IQ, lae spoglądając na twoje wypowiedzi na tym forum, to jesteś raczej, delikatnie mówiąc, bardzo przeciętny, jeśli idzie i inteligencję i kulturę osobistą.

jaskier02

Jaja sobie robię z tych trolli! I szacunku ich uczę dla wyższej klasy społecznej :D

0wner2

To co robisz mozna jedynie nazwac spamem a to upodabnia cie do w/w trolla.
Osobiscie nie chcial bym wygladac jak jakakolwiek kreowana pod film postac :) Z drugiej znowu strony nikomu nie zabraniamm ale uprzedzam ze nosze ze soba aparat i robie fotki freakom :D Zaluje tez ze na swiecie jest tak malo ludzi ktorzy nie potrafia przestawic swojego sposobu rozumowania tak aby pojac co w damym momencie rezyser mial na mysli. Wiaze sie to pozniej wlasnie z takim zazekaniem jak w poscie tytulowym. Co do mangi, ona wlasnie sie stoczyla w momencie gdy zaczeto rysowac w formie karykatury strefy erotyczne ;) Dowodem na to jest ranking anime w ktorych filmy rysowane stara kreska nadal zajmuja wysokie pozycje.

Nashael

Manga to szajs dla...hmm... nawet nie wiem jak nazwać odbiorców tego gówna.

0wner2

W tym akurat się zgodzę. Manga to syf.

ocenił(a) film na 3
0wner2

"Manga to szajs dla...hmm... nawet nie wiem jak nazwać odbiorców tego gówna."

o ja ciebie xD niewierze. idź sie schowaj lepiej.

plantum

Co, może mi powiesz, że manga jest fajna?

ocenił(a) film na 8
0wner2

Manga JEST fajna.

jaskier02

Moim zdaniem jest najgorsza na świecie.

ocenił(a) film na 3
0wner2

twoje zdanie się nie liczy, bo jesteś tępy jak kij bilardowy.

plantum

Jestem inteligentniejszy od ciebie kmiocie, więc licz się ze słowami.

ocenił(a) film na 3
0wner2

Wątpliwa ta inteligencja.

plantum

Wierz mi, że niewątpliwa.

ocenił(a) film na 3
0wner2

przeczy jej twoje ocenianie filmów i podejście do kinematografi

plantum

Co rozumiesz przez moje "podejście do kinematografii"?

ocenił(a) film na 3
0wner2

"Co rozumiesz przez moje "podejście do kinematografii"?"

wybuchy super, blond jest super, seks jest super, koleś zrobił chaos na ekranie - ale powiedział że to zamierzone - dam dziesięć!

plantum

Tylko i wyłącznie w niektórych przypadkach. Jeśli byłoby tak jak mówisz, to wszystkie filmy z Seagalem, Van Dammem i im podobnym miałbym ocenione na 10 i do ulubionych, a jak widzisz tak nie jest. SP cenię głównie za zawiłą fabułę, która mnie nie rozczarowała i dala do myślenia, co ostatnio w kinie przydarzyło mi się chyba tylko na Incepcji. A tak dobra fabuła w połączeniu z przemocą, seksem, wybuchami i totalny chaosem, w dodatku w perfekcyjnej oprawie audiowizualnej zasługuje na najwyższą ocenę. Jednak z tym się wstrzymam aż do obejrzenia wersji R, bo to będzie prawowity film.

jaskier02

Nie rozśmieszaj mnie. Manga do szajs.

ocenił(a) film na 8
Jezus_drugi

Twoje zdanie, Twoja sprawa, mnie ono lata koło chuja.
A tak poza tym, to nie wiem, czy Wy czasem nie mylicie mangi z anime, bo cały czas napierdalacie o filmach,a tu nagle z mangą wylatujecie :|

ocenił(a) film na 7
jaskier02

Na 99% mylą, do tego nie mają pojęcie na temat tego co piszą. Jak to zazwyczaj w przypadku takich inteligentów bywa tekst w stylu "Manga do szajs" to maks na co ich stać.