PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86031
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

pełen zwiastun

ocenił(a) film na 8

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=71363

Mnie sie baaaardzo podoba i napewno odwiedze kino.

ocenił(a) film na 6
FvJ

Zwiastun rewelacyjny, mam nadzieję że film również taki będzie. W każym bądź razie wizyta w kinie obowiązkowa!

BALD89

Wiecie może co to za muza w nim leci?

ocenił(a) film na 6
Snajper_21

Silversun Pickups - Panic Switch.

ocenił(a) film na 8
BALD89

muza super, zwiastun super...tylko czemu trzeba tak długo czekac?

ocenił(a) film na 7
biernat_krakow

Są smoki, roboty, miecze, samuraje, mechy, dwupłatowce, żołnierze, karabiny maszynowe i kuso ubrane dziewczęta. Niczego więcej mi do szczęścia nie potrzeba.

FvJ

Jak na razie zapowiada się na totalnego gniota. Narracja leży gorzej niż w tanim kiczowatym serialu sci-fi. To wygląda jak chora fantazja 13-latka. Postacie nie będą warte złamanego grosza. Co z tego, że będą gorące laski skoro nie udźwigną filmu. Takie postacie mogą być co najwyżej drugoplanowe. Uwielbiam przerysowane sceny z anime i niesamowicie emocjonujące walki w takim stylu - Hollywood nigdy nie sięgnęło takiego poziomu, a Snyder chyba chciał spróbować. Tutaj mamy właśnie taką mangową popisówkę - niektóre ujęcia wyglądają fenomenalnie i widać w nich ten wizjonerski styl Snydera. Co z tego, skoro całość wygląda jak jedna wielka kupa...

Może film wyjdzie dobrze, ale zwiastuny są beznadziejne.

ocenił(a) film na 7
Kazioo

pierwszy zwiastun był rewelacyjny. Nie zdradzał za dużo z jak się okazuje prostej fabuły. Był taką zajawką plastyczności, efektów... no powiem szczerze że mnie wgniótł w fotel. Drugi, pełny zwiastun... kompletnie się zawiodłem. Jakoś po tym przeszła mi ochota na ten film. Tamten trailer mogłem oglądać w kółko z wielkim bananem na twarzy, ten mnie strasznie irytuje. Miałem wcześniej nadzieję że fabuła będzie ciekawa, ba nadal mam taką nadzieję, ale zarys pokazany w nowym zwiastunie mnie nie napawa optymizmem.
Kupa kupą, fabuła fabułą... ale tak wizualnie zapowiada się nadal smakowicie... od razu właśnie sobie pomyślałem jakie anime mógłby pan Snyder zrobi w Holiłudzie. Ma facet do tego predyspozycje i wyczucie co najważniejsze!