PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=754}

Super tata

Big Daddy
1999
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 52460
6,0 5 krytyków
Super tata
powrót do forum filmu Super tata

Ogólnie naprawdę, naprawdę dobra produkcja, ale kompletnie nie zgadzam się z zakończeniem! Moim zdaniem sąd po prostu powinien przyznać opiekę Sonny'emu i to on mógłby być jego ojcem... Jakie głupie :(

ocenił(a) film na 8
P_Halliwell

Mi również zakończenie się nie spodobało..Zgadzam się z tobą że mały powinien zostać z Sandler'em!

ocenił(a) film na 8
skarpetka_55

A moim zdaniem jest ok. Przynajmniej nie skończyło się przewidywalnie. Chłopiec ma prawdziwego ojca, a Sonny i tak jest obok niego. 2 pieczenie na jednym ogniu.
A przy okazji, jak już zakładacie takie tematy, to użyjcie na początku słowa SPOJLER. Są ludzie, który wolą nie wiedzieć jak się film skończy :)

P_Halliwell

mi też się nie podobało :/

ocenił(a) film na 7
P_Halliwell

szkoda, ale film b.fajny o relacjach ojca z synem, podobał mi się. Jednak gdyby mały został z ojcem pewnie wiele ludzi by narzkało na przewidylwane zakończenie ;D

Jimmy_Jack

Mi też się zakończenie nie podobało, ale dzięki temu film zapadł mi w pamięć i był nietypowy. Zazwyczaj są negatywne komentarze, właśnie dlatego, że wszystkie filmy są takie same, a ten film dzięki zakończeniu był... po prostu inny:)

ocenił(a) film na 6
P_Halliwell

Przecież chłopiec miał prawdziwego ojca, więc niby dlaczego miałby zostać z Sonnym - dlatego, że spędzili ze sobą trochę czasu? Zakończenie jest całkiem poprawne - typowy happy end - wszyscy coś zyskali: chłopiec biologicznego ojca, Kevin syna, Koufax nową rodzinę. Obydwaj panowie byli dobrymi kumplami, więc śmiało można powiedzieć, że Julian nie stracił Sonnyego - raczej zyskał bliskiego "wujka".

ocenił(a) film na 6
P_Halliwell

Z Sonnym mu było lepiej. Było to wyraźnie widać odkąd z nim zamieszkał.

ocenił(a) film na 5
P_Halliwell

To jest komedia i mało mnie obchodzi czy zakończenie będzie przewidywalne, czy też nie. W tym filmie zakończenie jest totalnie beznadziejne i za to minus, czym skutkuje moja ocena filmu na 5.

P_Halliwell

Jakby on go wychowywał przez resztę życia to wiesz co by z niego wyrosło? xd

ocenił(a) film na 5
damian15101996

Anders Breivik.