PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93905}

Synalek

The Good Son
1993
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 19363
6,3 11 krytyków
Synalek
powrót do forum filmu Synalek

Przez pierwszą połowę filmu nic się nie dzieje, a jak się fabuła zaczyna nagle rozkręcać, to nagle film się kończy... Bez sensu. :| Mogli bardziej rozwinąć końcówkę, tzn. kiedy Henry "poluje" na matkę. I nie wiem w jakim celu była ta scena u psychologa, co to Henry miał powiedzieć tej babce " wszystko" na temat Marka. Bo skoro miała już ona miejsce, to mogło się jakoś wyjaśnić później co on jej tam nagadał, tak, żeby można później zrobić z tego użytek i próbować wsadzić Marka do czubków. No tak mi się jakoś wydaje. A sama końcówka też taka niebardzo... Jeśli już chciała wybrać któregoś z nich, to mogła wybrać syna... Był jaki był, ale to jej dziecko! Gdyby miał 20-30 lat i zabił już kilkanaście osób, to MOŻE bym ją PRÓBOWAŁA zrozumieć, ale w takiej sytuacji po prostu nie potrafię tego pojąć... Sama jestem matką, mam 4letnią córkę. Dziecko zawsze pozostaje dla matki dzieckiem, bez względu na to jakie ono jest... No, ale ilu ludzi, tyle opinii.
A filmowi daję 3, bo nie trzymał w napięciu (poza sceną, gdy mała Connie topi się w stawie) i był po prostu nudny.

m4d214

tylko ze on zabił jej syna, prawie corke i ja chciał zavbić. Po za tym to był nie obcy chłopiec, po drugie to bezbronne dziecko. Nic nie powiedział tej psycholog raczej, to była taka zagrywka żeby nastraszyć tego chłopca. Ja tam sie matce nie dziwie, ty ratowała bys takiego psychopate ktory chciał wybić cała twoja rodzinę??