PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190991
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

świetny scenariusz, spoko muza ( polecam nutke Gritz - my life be like :D) i te niesamowite fury i panienki!!!! miodzio !!!! moze troche razić akcent Shawn'a :D bo jest strasznie kowbojski ale i tak film jest ekstra

ocenił(a) film na 1
ja_mati4

Świetny scenariusz?? Hehe czy to kpina czy to żart?? Już rozumiem że niektórym może się film podobać ze względu na samochody, ale scenariusz?? Żeby nie było uzasadniam. W scenariuszu posłużono się najprostszymi stereotypami (Zbuntowany nastolatek, Zimni Mafiosi, Stanowczy Ojciec itp). Intryga zbyt banalna, realność prawie zerowa (wyścigi nastolatków i Yakuzy na ulicach tokyo). A dialogi?? nawet nie wspominam o nich bo były żenujące. Scenariusz 1/10, film 2/10.

ocenił(a) film na 5
ja_mati4

"( polecam nutke Gritz - my life be like :D)" lol człowieku zanim napiszesz przeczytaj dokładnie tytuł. ta piosenka to "Grits - ooh ahh". A co do filmu to ja oceniam go 5/10 słaby scenariusz gorszy od poprzednich, auta też slabe :P w każdym razie nie polecam. Taką ocene daje tylko za muze :D

ocenił(a) film na 10
wito8

"auta też slabe" O boże... Jeżdzi co najwyżej jakimś Opelkiem z niebieskimi neonami i się wypowiada... Ehhh ;/ Film jest 10\10!! Warto ohbejrzeć!! :)

ocenił(a) film na 5
Jameson

"Opelkiem z niebieskimi neonami" w polsce nie można miec neonów pod podwoziem edzie. A tak do twojej wiadomości to ja jeżdże niebieskim BMW M3. Mi sie podobalo tylko kilka autek w tym FnF