Siemka mam pytonko o dwa utworki, a dokladniej:
1) po tym jak Han driftuje wokol 2ch lasek na skrzyzowaniu zaczyna sie taki utworek z przyjemnym bassem :D - co to za utworek?
2) i drugi, w momencie jak Neela z Sean'em driftuja (Neela prowadzi) - taki spokojny kawalek...
Z gory dzieki za pomoc.
http://thepiratebay.org/details.php?id=3501812 [thepiratebay.org/detail...] - tutaj masz spis utowrów. Możesz nawet sobie ściągnoć !!
Żaden z tych dwóch utworów nie jest na oficjalnym soundtracku więc ta stronka się w tym momencie nie przyda. Pogrzebałem troche i znalazłem także informacje o tak zwanym Score. Na tej płytce jest CAŁY soundtrack z Tokyo Drift. Między innymi obie te piosenki. Tylko problem leży tutaj że nie znalazłem tej płytki jeszcze ani na mule ani na torrentach. Jakby ktoś zdobył to niech powiadamia w jaki sposób.
Soundtrack'a to ja mam, mam tez wiekszosc utworkow z poza niego, ale wlasnie nie mam tych 2ch... jakby ktos mial jakies info to piszcie.
Wszystko znalazlem na tym forum, ale dla leniwych:
-Grits - My Life Be Like
-Kid Rock - Bawitaba
-Julez Santana - There It Go (The Whistle Song)
-Prodigy - You'll Be Under My Wheels
-Fannypack - Hey Mami
...no i brakuje mi tych 2ch utworkow do kompletu.
morze któś wie jak nazywa sie ta piosenka gdy Twinky tłumaczy Shaunowi jak Driftować (27:55 minuta filmu)
Do alien
Napisalem ze chodzi mi o piosenke PO tym jak Han driftowal, nie o ta w trakcie bo to wiem ze jest "Resound"...
Ej a możecie podac tytuł utworu który lecie w momencie kiedy Han rozmawia z Sean'em na dachu(także występuje w momencie rozmowy Twinkiego z Sean'em o wyzwaniu jakie rzucił mu vin Disel)z góry thx
pozdro