PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190996
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

O w ryj:D

ocenił(a) film na 2

Kto robi i ogląda takie badziewie??!! (poza dziećmi) jedynka zasłużyła na 5/10 (powiedzmy) ale 2 i 3 to juz poniżej zera... szkoda czasu. Lepiej obejrzeć jakiś film:]

Indrid_Cold_84

Każdy film ma coś do przekazania widzowi. I twórców każdego filmu szanuję.
Nie powiem NIGDY że jakiś wielki film to gówno. Nawet gdyby mi się nie podobał to i tak wiem że jest wielki. I to powiem jeśli ktoś spyta. Dlaczego? Bo nie jestem idiotą.

Gościu ty chyba sam nie wiesz czasami co piszesz ...
Jesteś jak igła w stogu siana ...
Bo wiekszość oglądających serie tych filmów jak narazie sa innego zdania ..
No chyba ,że lubisz się dowartościowywac takimi wypowiedziami..

Indrid_Cold_84

Nie powiem NIGDY że jakiś wielki film to gówno. Nawet gdyby mi się nie podobał to i tak wiem że jest wielki. I to powiem jeśli ktoś spyta. Dlaczego? Bo nie jestem idiotą.

Indrid_Cold_84

ocenił(a) film na 10
Indrid_Cold_84

Bo pewnie ty lubisz filmy z Czakiem Norisem i Segale (czy jak oni tam sie zwa ) i nie obrazaj innych,film jest dobrze zrobiony, i kazdy film ma cos pokazac.

Indrid_Cold_84

superancki jest ten film bo bryki sa superos

ocenił(a) film na 2
thomashesky

"superancki jest ten film bo bryki sa superos"

Bosko ta wypowiedz oddaje poziom inteligencji odbiorcow tego filmu !
Mysle ze bede sie z tej wypowiedzi nabijal po wsze czasy :D:D

ocenił(a) film na 2
NecrosiS

By nadac nieco pikanterii naszej, ze sie tak wyraze polemice, to zacytuje wypowiedz jednego z fanow filmu :

"superancki jest ten film bo bryki sa superos"

Obiecalem sobie ze bede sie z tego nabijal przez pewien dlugi czas i wlasnie to robie :D
Wypowiedz godna wiekszosci (wiekszosci bo pewnie znajda sie tacy co maja wiecej nizli 16 lat i cos wiecej w glowie poza ketchupem :D ) fanow tej zacnej produkcji :)

NecrosiS

Dobry jest motyw jak już zbudowali tego potężnego Mustanga z silnikiem Nissana (Carol Shelby się chyba przekręcił jak to zobaczył) i koleś taki umorusany wyciąga świece i mówi: "To jest to co nawala" :D
Popieram dialogi i fabuła w filmie jest tak denna, przewidywalna i głupia że gdyby nie był to film o samochodach to nie dałbym rady oglądać dłużej niż przez kwadrans.Chcecie driftu to idzcie do supermarketu pojezdzic wózkiem.

ocenił(a) film na 2
ubek19

Oczywiście film coś przekazuje i szanuje jego twórców. Wkońcu dzieci też muszą jakąś durną bajeczke obejrzeć. hopeless

Indrid_Cold_84

to jeszcze nic na jakims innym forum przeczytalem wypowiedz goscia ktory stwierdzil ze film ten byl zagmatwany.

ocenił(a) film na 2
ubek19

o rany:D dobre!:) może chodziło mu o napisy końcowe? może one są zagmatwane? może te lalki co grają mają zagmatwane fryzury?

ocenił(a) film na 4
Indrid_Cold_84

Oj kiepściutko... słabe aktorstwo i zerowa fabuła. No i oczywiscie przewidywalność. Tak samo słaba jak część druga (pirwszą w dużej mieże ratował Diesel oraz Rodriguez a także fakt że był to pierwszy film o tej tematyce zrobinoy w taki sposób). Obejżeć można z ciekawości.

ocenił(a) film na 2
Brock_Lesnar

doskonale powiedziane (napisane:) mierny.

Indrid_Cold_84

Mi osobiście podobał się motyw z mafią i żywcem wyjęty z jakiegoś podrzędnego westernu kicz - przegrany wyjedzie z miasta . Pozwól że cie zacytuje ;) " O w ryj:D " .