PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190996
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

co to za baja

ocenił(a) film na 6

Plytki film ,przewidywalna fabula po 30 min wiedzialem jak sie zkonczy!!!!!!!!!!

Mirob1

mam podobne zdanie film lekki łatwy i przyjemny
można bylo przewidzieć co i jak, polecam szczególnie dla ludzi chcacych nie myslec i sie odprężyć

ocenił(a) film na 1
mist_4

lekki jak jest sie bezmUzgowcem, innych debilizm tego filmu tak odrzuca że nie można wytrzymać już po 30 minutach

andrzej_26

pewnie tak ci sie podobal ze 3 razy obejrzałeś

ocenił(a) film na 6
andrzej_26

gdyby nie samochody i nowa buzka hollywod nathalie kelly to po 30 min bym wyszedl

Mirob1

Szkoda ze nie skupili sie w 100% na wyscigach samochodow .
Motyw z mafia ... smiech na sali .

ocenił(a) film na 6
crash06

zgadzam sie . a motyw z mafią beznadziejny niebawili by sie z nimi i obaj by zgineli

ocenił(a) film na 5
Mirob1

W 90% filmów można przewidzieć zakończenie po 30 minutach. O czym to świadczy? O niczym! W filmie chodziło o wyścigi samochodowe (były pokazane w niezłym stylu) i o same samochody, które były po prostu fantastyczne. Jeśli ktoś zaprzeczy to znaczy, że się nie zna...

ocenił(a) film na 6
Tygirl

za malo scen wyscigów pozatym drift mi się niepodoba to moje subiektywne zdanie niewiem jak inni , a samochody niezle .. tu sie zgodze !!

ocenił(a) film na 5
Mirob1

Drift nie jest za ciekawy? Chodzi Ci o film czy o sam wyścig? Widocznie sie nie znasz. Bo własnie drift jest jednym z ciekawszych, niekonwencjonalnych wyścigów.

ocenił(a) film na 4
Mirob1

najgorszy film z calej (ogolnie srednich lotow) serii. fabula denna, nierealna i moim zdaniem stworzona wyjatkowo na sile, beznadziejne dialogi, mizerne aktorstwo. poprzednie czesci ogladalo sie nawet przyjemnie, takie kino czysto rozrywkowe, ta mnie zmeczyla i znuzyla. powinni sie bardziej skupic na wyscigach, no i pokazac je bardziej realistycznie, w grach samochody mniej lamia prawa fizyki. jedyny plusik za fajne, szpanerskie bryki.

Radziu3x

obejrzałem w towarzystwie bo nie miałem innego wyjścia ;PPPPPPP
pierwsza część mi się kiedyś podobała jak miałem naście lat i byłem naiwniejszy, druga mniej a trzecia . . . niektóre scenki były fajnie zrobione - ale reszta za bardzo młodzieżowa hehehe
jakby nie znajomi to bym tego filmu nie ruszył bo wiem czym to grozi :-)
nazbieraja samochodów, laseczek i kręca, kręca te nieszczęsne kontynuacje :-) pewnie będzie 4, 5 i 6 część, których już i tak nie zobaczę :-) i dzięki Bogu :-) hehehe
mój faworyt to Nissan Skyline :-)

Michal1992

to cieńki jestes! ja wiedzialam jak sie film skonczy po 10 min, a mimo to uwazam ze film byl dobry i wart obejrzenia i nie wiem jak ktos moze pisac, ze 2 czesc byla lepsza. uzasadnienie na moim blogu, nie chce mi sie dwa razy pisac tego samego...