Plytki film ,przewidywalna fabula po 30 min wiedzialem jak sie zkonczy!!!!!!!!!!
mam podobne zdanie film lekki łatwy i przyjemny
można bylo przewidzieć co i jak, polecam szczególnie dla ludzi chcacych nie myslec i sie odprężyć
lekki jak jest sie bezmUzgowcem, innych debilizm tego filmu tak odrzuca że nie można wytrzymać już po 30 minutach
gdyby nie samochody i nowa buzka hollywod nathalie kelly to po 30 min bym wyszedl
zgadzam sie . a motyw z mafią beznadziejny niebawili by sie z nimi i obaj by zgineli
W 90% filmów można przewidzieć zakończenie po 30 minutach. O czym to świadczy? O niczym! W filmie chodziło o wyścigi samochodowe (były pokazane w niezłym stylu) i o same samochody, które były po prostu fantastyczne. Jeśli ktoś zaprzeczy to znaczy, że się nie zna...
za malo scen wyscigów pozatym drift mi się niepodoba to moje subiektywne zdanie niewiem jak inni , a samochody niezle .. tu sie zgodze !!
Drift nie jest za ciekawy? Chodzi Ci o film czy o sam wyścig? Widocznie sie nie znasz. Bo własnie drift jest jednym z ciekawszych, niekonwencjonalnych wyścigów.
najgorszy film z calej (ogolnie srednich lotow) serii. fabula denna, nierealna i moim zdaniem stworzona wyjatkowo na sile, beznadziejne dialogi, mizerne aktorstwo. poprzednie czesci ogladalo sie nawet przyjemnie, takie kino czysto rozrywkowe, ta mnie zmeczyla i znuzyla. powinni sie bardziej skupic na wyscigach, no i pokazac je bardziej realistycznie, w grach samochody mniej lamia prawa fizyki. jedyny plusik za fajne, szpanerskie bryki.
obejrzałem w towarzystwie bo nie miałem innego wyjścia ;PPPPPPP
pierwsza część mi się kiedyś podobała jak miałem naście lat i byłem naiwniejszy, druga mniej a trzecia . . . niektóre scenki były fajnie zrobione - ale reszta za bardzo młodzieżowa hehehe
jakby nie znajomi to bym tego filmu nie ruszył bo wiem czym to grozi :-)
nazbieraja samochodów, laseczek i kręca, kręca te nieszczęsne kontynuacje :-) pewnie będzie 4, 5 i 6 część, których już i tak nie zobaczę :-) i dzięki Bogu :-) hehehe
mój faworyt to Nissan Skyline :-)