PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119215}

Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 190991
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

ta część jest świetna, nie rozumiem jak może mieć gorszą ocenę niż totalnie debila 5 część;/ ten portal schodzi na psy skoro 5 częśc ma ocenę 8,0. Osobiście dałem jej 1

ocenił(a) film na 8
criginold

Portal schodzi na psy? Wybacz że cię rozczaruję ale to nie portal ocenia, tylko użytkownicy. To wyłącznie kwestia gustu - średniej gustu wszystkich, którzy to oglądali. Wybacz, że to nie twoja ocena liczy się najbardziej. Powinna prawda?

ocenił(a) film na 6
roslinadoniczkowa

Ta część najlepsza? Zobacz na recenzje krytyków, na historię serii a potem się wypowiadaj, bo tak się składa, że ta część jest najgorsza z całej serii. Przez tą chałę, być może nie byłoby dalszej części (brak środków po pienieznym protescie fanów). Ludzie nie szli do kin, ta część miała najgorszy zysk w dziejach serii, krytycy dawali jej najgorsze oceny. Justin Lin musiał sięgnąć po Diesela i musiał trochę odejść od pierwotnej idei filmu, aby seria przetrwała.

Poczytajcie trochę zanim coś napiszecie, bo to już się robi śmieszne.

ocenił(a) film na 8
ToPewnieJa

Bo się spocisz

ocenił(a) film na 6
roslinadoniczkowa

I tak można z kims porozmawiać. Żałośni sa tacy ludzie. Próbujesz zacząć dyskusję, po czym dostajesz szczeniacką odpowiedź "Bo się spocisz". Tak Cię rodzice wychowali?

ocenił(a) film na 6
ToPewnieJa

Jeśli miałbym porównywać 3 a 5 czesc to sorry ale Tokio Drift to niewypał . 5 czesc filmu jest jedna z lepszych z całej serii :)

ocenił(a) film na 6
tranceM

Wreszcie ktoś z dobrym gustem filmowym :D

ocenił(a) film na 8
ToPewnieJa

Dobrze, więc pokonwersujmy. Jednakże nie jestem pewna czy będziesz miał ochotę rozmawiać z żałosną osobą której rodzice nie wychowali. Mimo wszystko wypowiem się bardziej elokwentnie (zapewne jednak nie docenisz, ile emocji oraz słów zawiera proste 'Bo się spocisz'. Jeżeli jednak to nie wystarcza Twej Szanownej Wyższej Inteligencji, proszę bardzo.)

Ja jednak uważam iż niepotrzebnie tak mocno krytykujesz tę część. Rozmawiamy tu o własnych gustach więc nie musimy zwracać uwagi na ocenę krytyków. Myślę, że nie masz na tyle obszerną wiedzę oraz zasób słów że spokojnie możesz sam uargumentować swoją opinię, jako że 'Szybcy i wściekli - Tokio Drift' uważasz za chałę, nie odwołując się do protestu fanów i krytyków. Dziękuję, że każesz czytać nam zanim coś napiszemy, zapewne ty przeglądasz opasłe tomiska o historii serii "szybcy i wściekli". Wypowiadajmy swoją opinię nie przytaczając historii serii, co dla ciebie jest śmieszne. Mimo iż śmiech (a śmiem twierdzić że w twym inteligentnym i przepełnionym ponadprzeciętnymi rozrywkami występuje w nikłych ilościach) nazywany jest zdrowiem, wybacz iż musisz się przez nas śmiać. Jest nam niezmiernie przykro!