zastanawia mnie 1 rzecz , jesli tokio drift jest ta ostatnia czescia , to dlaczego w 6 czesci umiera w
zupelnie innych okolicznosciach?( td- ginie podczas wyscigu , 6 czesc- tez podczas wyscigu ale
zostaje zabity przez tego typka z transportera)
Ginie w tych samych okolicznościach tylko dopiero teraz dowiadujemy się ze to nie był zwykły wypadek.
W szóstce była na końcu pokazana scena śmierci z Tokio Drift, jedyne, co zostało dodane, to moment telefonu Stathama do Toretto.
Hmm... nawet nie wiedziałem, że Tokio Drift należy traktować jako ostatnią część. :D I w ogóle nie kojarzyłem tego typka, a co dopiero sceny jego śmierci. Nic dziwnego skoro film jest z 2006 roku i zapewne wtedy go oglądałem. Tak to już jest z filmami, które mają tyle części, że potem człowiek zapomina co w której było. Trzeba sobie kiedyś będzie zrobić seans z wszystkimi na raz. :D
Naprawdę nic nie ogarniacie ?!!!! przecież po tym jak Gisele Harabo ( Dziewczyna Hana) ginie podczas upadku z samochodu na pasie startowym, Han mówi że wyjeżdża do Tokio i tam go dopada Statham więc jest to zapowiedź 7 części ... szkoda słów
Han zginął identycznie jak w Tokio Drift, zapewne rola Stathama w tym wypadku będzie taka że to on w niego niby wjechał i spowodował ten cały wypadek w którym Han zginął. Ja osobiście zajarany tym że pojawi się Statham liczę na to że pojawi się także typek z Tokio Drift.