Długo zabierałam się do obejrzenia tego filmu i dzisiaj w końcu to zrobiłam. Okej temat filmu ciekawy, oryginalny, kontrowersyjny, fajna gra aktorska, śliczne amerykańskie widoki, ale jak dla mnie całokształt nie spełniał oczekiwań, w pewnych momentach strasznie nudny, że aż miałam ochotę trochę przewinąć, nie jest dla mnie jakąś rewelacją, ale nie mówię też, że był zły. 7/10
Temat niby kontrowersyjny, ale chyba tylko dla naszych rodziców i dziadków... Bo nie sądzę, żeby ktoś w wieku 20-30 lat (lub młodszym) dziwił się sprawami homoseksualistów lub nie był z tematem oswojony... Ogólnie dobrze, że film powstał bo się coponiektórym przyda go obajrzeć i to bardzo...(!) Widoki super, muzyka ok... ale sceny M&M niezbyt romantyczne... film niezbyt wciąga i mimo, że gra aktorów na poziomie wysokim to jednak czegoś brakuje... Momentami straaaasznie nudzi... Za sam pomysł poruszenia tematu "tabu" nie uważam żeby się od razu dyszka należała...
Może, przez te nagrody i cały szum moje wyobrażenia i oczekiwania były zbyt wygórowane....??
Ogólnie warto obejrzeć, ale jednak bez szału: 7/10
Uważam tak samo, było dużo plusów tego filmu, ale po licznych reklamach i nagłaśnianiach go oczekiwałam czegoś dużo lepszego. Film nie był zły, ale właśnie nudny, może jakby był krótszy to wtedy niektóre "przedłużone" moim zdaniem sceny mogłyby zniknąć.. Rzeczywiście, czegoś zabrakło..