zgadza sie ale
a) ty nie wiesz co to jest
b) tajemnica pedalkow nie jest 'arcydzielem' na 10
wiec w sumie wszystko jest na miejscu.
a) wiem
b) tajemnica pedalkow jest jednym z najlepszych współczesnych filmów i na pewno prędzej zasługuje na 10/10 niż bahahahaha ''300''
teraz jest wszystko na miejscu
male sprostowanie tego co napisales:
co do a) to kazdy na tym portalu wie jaki masz gust a w zasadzie jego brak
b)tajemnica pedalkow jest conajwyzej 8/10 nic nowatorskiego,tematyka gejostwa lepiej pokazana w ilpm ba!nawet moje wlasne ideho jest lepsze,jako dramat romantyczy jest conajmniej 50 tytulow lepszych od tego.
sprostowanie sprostowania
a) każdy wie jaki ma gust, każdy wie że wiele filmów widziałam z poszczególnych epok, każdy ze cenię dobre kino
b) tajemnica pedalkow - 8/10 to najniższa z możliwych ocen dla tego dzieła Filom może nowotarski nie jest ale jest odważny, kontrowersyjny, mądry i pozbawiony hollywoodzkiej tandety. Jeśli chodzi o tą tematykę nic lepszego nie powstało a jeśli chodzi o gatunek melodramat ten film również zalicza się do czołówki.
prostowania ciag dalszy:
a) co?! chyba sobie cos ubzdurales miszczuniu;p
b)pacz a)
to nie prawda tylko wymysl frustrata oceniajacego zwylky melodramat o kontrowersyjnej tematyce na 10 muehuehuhehe
Przecież on wszystko na alterkoncie ocenia na 10/10 lub na 1/10 (na normalnym miał 7 lub 8. Tak w ogóle to już ze względu na tematykę trudno to nazwać zwykłym melodramatem.