PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197539
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

3/10

ocenił(a) film na 3

Jak dla mnie film jest zwyczajnie NUDNY, tak właściwie nic się nie dzieje przez większą część filmu. Nie jest ani trochę kontrowersyjny, ani jakoś specjalnie bulwersujący ... To moje odczucia
That's all ~~

ocenił(a) film na 1
zarul

Dokładnie. I to ma być ten przejmujący dramat?

Przez 2/3 filmu się nudziłem a resztę przewinałem żeby się nie porzygać. Nie ma w tym filmie nic poza promocją pedalstwa.

rustysword

Promocja pedalstwa??? Ten film pokazuje istotny problem jakim jest homoseksualizm. Jak społeczeństwo psuje życie innych, tak naprawdę normalnych ludzi. Zgodzę się, że niektóre momenty w filmie były nudne

rustysword

Za to twoja wypowiedź, Brutal, to promocja debilstwa.

użytkownik usunięty
zarul

fakt, zwyczjnie nudny, po tym forum widac, że film podoba się głównie rozhisteryzowanym panienkom. film zdobył popularnośc nie ze względu na wysoki poziom, ale ze względu na kontrowersyjny temat. do tematu nic nie mam i nie podzielam durnych homofobicznych uwag, po prostu uwazam ,że scenarzyści schrzanili robotę.

Przecież to jest melodramat...czego się spodziewać więcej. Moja ocena 8,5/10

użytkownik usunięty
sensual

nie no, jest parę fajnych melodramatów w których nie ma ani chwili nudy: "Przeminęło z wiatrem", "Jezebel", "Wichrowe Wzgórza", "Lecą żurawie", "Plac Waszyngtona"

ocenił(a) film na 7

hehe,"promocja pedalstwa", facet jeżeli wyraz "promocja" jest dla ciebie zbyt trudny i nie wiesz co oznacza,to go nie używaj ;-)